TNG
TNG:s julkalender 2018 – få ett jobbsökartips varje dag!

24 fördomsfria jobbsökartips – följ TNG:s julkalender!

Äntligen – nu börjar nedräkningen mot julafton! På TNG har vi laddat upp genom att samla ihop våra rekryterares allra bästa tips som underlättar ditt jobbsökande. Nu presenterar vi vår fullmatade julkalender, där vi varje dag bjuder på ett tips som tar dig ett steg närmare en ny karriär!

TNG rekryterar fördomsfritt i julSom rekryteringsföretag har vi på TNG en nära dialog med olika arbetsgivare inom ett brett spektrum av branscher. Samtidigt träffar vi dagligen mängder av jobbsökare och tar del av alla deras tankar, frågor och utmaningar. Såhär i adventstider vill vi därför, med utgångspunkt i våra samlade erfarenheter, dela med oss av utvalda tips som hjälper dig på traven när du söker jobb.

Eftersom vi arbetar med fördomsfri rekrytering – som lyfter fram din kunskap och potential istället för ditt kön, ålder, namn, bakgrund och utseende – löper detta som en röd tråd genom hela julkalendern. Allt för att du ska få en chans att skina och bästa möjliga förutsättningar att hitta ditt nästa drömjobb! För vad kan väl vara en bättre julklapp än det?

Här kan du följa julkalendern!

TNG:s fördomsfria julkalender – lucka för lucka

Klicka på respektive lucka för att läsa hela jobbsökartipset!

 

God jul önskar TNG!

Hitta ett nytt jobb redan idag!

Genom att söka ditt nästa jobb via TNG så hamnar din kompetens i fokus. Hur gammal du är, varifrån du kommer och hur gott rykte ditt lärosäte har (eller inte har) spelar ingen roll. Hos oss är det vad du kan och vilken potential du har för att lära dig ditt nya jobb som står i fokus.

Vi rekryterar åt många spännande varumärken och företag. Ta chansen och sök ett jobb där du blir uppskattad för vad du kan!

TILL ALLA JOBB!