TNG
Delta i TNG:s kandidatundersökning om fördomsfri rekrytering 2022

Tyck till om att söka jobb fördomsfritt!

Delta i vår kandidatundersökning om fördomsfri rekrytering

Hur kan jobbsökande göras enklare, rättvisare och mer fördomsfritt? Nu har du chans att säga vad du tycker till arbetsgivare – helt anonymt – i TNG:s stora kandidatundersökning. Din röst är viktig för att skapa en aktuell bild av jobbsökares krav och önskemål på arbetsgivare i samband med rekrytering.

Nu är det dags för TNG att återigen kartlägga hur jobbsökare inom olika branscher ser på fördomsfri och objektiv rekrytering, föredrar att söka jobb och vad det är som lockar i valet av ny arbetsgivare.

Tyck till om att söka jobb fördomsfritt - undersökning från TNG

Enkäten omfattar bland annat frågor kring:

  • Upplevd diskriminering
  • Syn på mångfald och inkludering
  • Chefens agerande under anställningsintervjun
  • Remote work
  • Insyn, transparens och återkoppling

Bidrar till en hållbar arbetsmarknad

Resultatet från undersökningen kommer att presenteras i en omfattande rapport, tillgänglig för nedladdning av chefer, HR-specialister, generalister m.m. på vår hemsida. Här hittar du tidigare års rapporter.

Insikterna från den färdiga rapporten kommer att värdefulla för alla som vill hålla sig uppdaterad om arbetssökandes krav och önskemål på arbetsgivare. Allt för att skapa en kandidatupplevelse som attraherar talanger, inkluderar och främjar mångfald och skapar ett starkt employer brand.

Vill du också delta i undersökningen? Vad kul! Alla deltagarna är välkomna, oavsett bransch eller om du just nu är aktivt arbetssökande. Ju fler deltagare desto bättre data får vi för att kunna påverka arbetsgivare och bidra till en hållbar arbetsmarknad, 2022 och framåt.

Klicka här för att starta enkäten!

Rekommenderat för dig