TNG
TNG ger dig service och stöttar dig som söker jobb

Vår service till dig som söker jobb

Att söka jobb fördomsfritt borde vara en självklarhet. Likaså att det ska vara enkelt att få svar på frågor om sin ansökan eller jobbet. Det är det inte alltid. Ofta är det svårt att veta vem man ska prata med, hitta kontaktvägar och kontaktuppgifter. Men inte hos oss på TNG. Här försöker vi varje dag göra det enklare att söka jobb enkelt och fördomsfritt!

6 saker TNG gör för att underlätta för dig som söker jobb

  1. Kontakta oss! Strular tekniken när du ska skicka in du in ansökan eller blev du avbruten under ett av våra kompetens- och personlighetstester? Skriv till oss på info@tng.se, så får du hjälp inom kort.
  2. Maila din rekryterare! På varje platsannons finns kontaktuppgifter till ansvarig rekryterare, så att du vet vem du kan vända dig till med specifika frågor om jobbet.
  3. Följ din ansökan! Logga in med din e-postadress och följa alla jobbansökningar i realtid genom varje steg i rekryteringsprocessen. Du får ta del av rekryterarens arbete, hur långt just din ansökan har kommit och uppdateringar om vad som är nästa steg.
  4. Spara ett ledigt jobb! Med ett enkelt swipe i mobilen eller klick på datorn kan du spara ett eller flera lediga jobb för att kunna söka senare när det passar dig bättre.
  5. Ta reda på pendlingstid! Längst ner i varje platsannons kan du själv räkna ut avståndet till jobbet oavsett om du planerar att cykla, gå, ta bilen eller åka kollektivt.
  6. Svar på din spontanansökan! Vi läser alla spontanansökningar och ger dig ett personligt svar på när just din ansökan är hanterad och tips på passande jobb.

 

Är du också intresserad av att söka jobb enkelt och fördomsfritt? Spana in de lediga jobb vi på TNG har just nu eller gör en spontanansökan. På återseende!

Fördomsfri rekrytering när den är som bäst!

TNG är det rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. När du söker jobb hos oss så letar vi efter din potential och kompetens. Det är inte bara fina ord. Vi gör det på riktigt. Varje dag. Och vi gör det genom att behandla alla sökande rättvist och låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det bidrar även till ökad mångfald och innovation på svenska arbetsplatser.

Läs mer om att söka jobb via TNG!