TNG
Tack för din förfrågan till TNG

Din röst är viktig

Tack för din medverkan!

Stort tack för att du tog dig tiden att delta i vår undersökning om fördomsfri rekrytering. Dina svar hjälper oss skapa en bild av hur det ser ut på svensk arbetsmarknad och vad vi tillsammans behöver göra vidare för att utveckla den.

Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group ABSå snart vi sammanställt alla svar får du en kopia av den färdiga rapporten, så håll utkik i din mail. Som tack för din medverkan gör vi också en donation till den ideella stiftelsen Läxhjälpen, som arbetar för att fler elever ska klara skolan och få förutsättningar att skapa sin egen framtid. Här kan du läsa mer om Läxhjälpens arbete.

Vill du veta mer om hur TNG rekryterar fördomsfritt eller hur vi kan hjälpa din organisation hitta rätt nya medarbetare? Kontakta oss idag eller läs mer om våra tjänster här nedanför.

Med vänlig hälsning,
Åsa Edman Källströmer, VD TNG

 

Våra tjänster inom rekrytering och bemanning

Visste du, att för din skull så:

  • Utmanar TNG fördomar i all rekrytering och bemanning
  • Har vi kandidatens kompetens och potential att skapa resultat på arbetsplatsen i fokus
  • Följer vi hur jobbsökare beter sig på nätet och optimerar kommunikation och platsannons därefter
  • Är vi transparenta, vänliga och enkla mot alla kandidater så att ert varumärke som arbetsgivare förstärks

LÄS MER OM KANDIDATUPPLEVELSEN PÅ TNG!

Vill du veta mer? Boka möte med en kundansvarig!

I kalendern nedan kan du enkelt boka in ett möte med oss direkt. Välj en dag och tid då du har möjlighet att ta ett fysiskt eller digitalt möte, så blir du strax kontaktad av en av våra kundansvariga.

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro men våra digitala lösningar och verktyg gör att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet.