TNG
Interimskonsult teknikkonsult med TNg Tech

TNG Tech interim – när du snabbt behöver en teknikkonsult

Kvalitetsäkrad interims­rekrytering av ingenjörer och tekniker

Funderar du på att hyra in en interims- eller teknikkonsult? Att hyra en konsult för att få in spetskompetens, ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat, täcka upp under en rekryteringsprocess blir idag allt vanligare. TNG Tech hjälper dig hitta en teknikkonsult som passar just ditt företag!

Efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt. Samtidigt vill idag allt fler ingenjörer och tekniker välja sina egna uppdrag och arbetstid. Det öppnar upp möjligheter för både företag och interimskonsulter där båda parter vill hitta flexibla anställningsalternativ.

Och det är här vi på TNG Tech kommer in i bilden. Vi är specialister på teknik- och interimsrekrytering inom Engineering, Production och Supply Chain Management.

Våra specialistrekryterare hjälper dig att snabbt och kvalitetssäkrat hitta rätt interimskonsult för korta eller längre interimsuppdrag. Det kan handla om inköpskonsulter, teknikspecialister eller konsulter inom supply chain. Vi ser kompetens framför ålder, kön, bakgrund eller lärosäte vilket gör att vi snabbt tillsätter konsulter med rätt motivation och erfarenhet som levererar från dag ett.

Intresserad av att själv bli interimskonsult hos TNG Tech? Gör en intresseanmälan här!

Rekrytera interimskonsult med TNG Tech!

rekrytera interimskonsult rekryteringsföretag medarbetare

Vill du veta mer om hur en interimsrekrytering går till?

Lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss samma dag!

Interimsrekrytering av tekniker och ingenjörer Man i närbild
Hyr interims- och teknikkonsulter inom cleantech, konstruktion och industrin

Med vår interimslösning får du som kund

  1. Specialistutbildade ingenjörsrekryterare som förstår de tekniska utmaningarna i din bransch och som hittar rätt teknikkonsult för just din organisation.
  2. Kvalitetssäkrade interimskonsulter som snabbt förstår din affär, levererar utan uppstartstid och är självgående.
  3. Tillgång till vårt interimsnätverk av startklara ingenjörer, tekniker, inköpskonsulter och chefer inom supply chain, produktion och konstruktion.
  4. En auktoriserad interimspartner som har kontinuerlig kontakt med både konsulten och dig som uppdragsgivare. Allt för att skapa ett nära samarbete som flyter friktionsfritt.

Boka möte med oss direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning? Boka ett direkt möte med en av våra kundansvariga säljare.

Interimskonsult inom teknik och industri - TNG Tech Interim

Snabbt, vetenskapligt och fördomsfritt

Oavsett upplägg tar vi på TNG Tech hand om allt det praktiska. Vi träffar alla våra interimskonsulter personligen och genomför kompetensbaserade strukturerade intervjuer samt skräddarsydda arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroller. Dessutom tar vi hand om all administration så att du ska känna dig trygg.

Våra interimskonsulter anlitas på hel- och deltid och vi hyr ut såväl specialister som chefer. Via vår snabba, fördomsfria och vetenskapliga tillsättningsprocess hittar vi kvalificerade konsulter med rätt teknikkompetens som bidrar till mångfald, innovation och en lönsam verksamhet hos er.