TNG

TNG Tech interim – när du snabbt behöver en teknikkonsult

Kvalitetsäkrad interimsrekrytering av ingenjörer och tekniker

TNG Tech är specialister på teknik- och interimsrekrytering inom Engineering, Production och Supply Chain Management. Våra specialistrekryterare hjälper dig att snabbt och kvalitetssäkrat hitta rätt interimskonsult för korta eller längre interimsuppdrag. Vi ser kompetens framför ålder, kön, bakgrund eller lärosäte vilket gör att vi snabbt tillsätter konsulter med rätt motivation och erfarenhet som levererar från dag ett.

Efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt. Samtidigt vill idag allt fler ingenjörer och tekniker välja sina egna uppdrag och arbetstid. Det öppnar upp möjligheter för både företag och interimskonsulter där båda parter vill hitta flexibla anställningsalternativ.

Och det är här vi på TNG Tech kommer in i bilden. Våra kunder anlitar oss för att ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat och där den tomma stolen behöver fyllas omgående för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner. Ofta innebär det att vi fyller rollen med en konsult under en pågående rekryteringsprocess. Men det kan också handla om längre projekt eller uppdrag där man letar efter en speciell profil och inte vill anställa. Oavsett hittar vi en teknik – interimskonsult som passar just ditt företag perfekt.

Intresserad av att själv bli interimskonsult hos TNG Tech? Gör en intresseanmälan här!

Interimsrekrytering av tekniker och ingenjörer
Hyr interimskonsulter inom teknik och industri

Med vår interimslösning får du som kund:

  1. Specialistutbildade rekryterare som förstår de tekniska utmaningarna i din bransch och som hittar rätt teknikkonsult för just din organisation.
  2. Kvalitetssäkrade interimskonsulter som snabbt förstår din affär, levererar utan uppstartstid och är självgående.
  3. Tillgång till vårt interimsnätverk av startklara ingenjörer och chefer.
  4. En auktoriserad interimspartner som har kontinuerlig kontakt med både konsulten och dig som uppdragsgivare. Allt för att skapa ett nära samarbete som flyter friktionsfritt.
Interimskonsult inom teknik och industri - TNG Tech Interim

Snabbt, vetenskapligt och fördomsfritt

Oavsett upplägg tar vi på TNG Tech hand om allt det praktiska. Vi träffar alla våra interimskonsulter personligen och genomför kompetensbaserade strukturerade intervjuer samt skräddarsydda arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroller. Dessutom tar vi hand om all administration så att du ska känna dig trygg.

Våra interimskonsulter anlitas på hel- och deltid och vi hyr ut såväl specialister som chefer. Via vår snabba, fördomsfria och vetenskapliga tillsättningsprocess hittar vi kvalificerade konsulter med rätt teknikkompetens som bidrar till mångfald, innovation och en lönsam verksamhet hos er.

Vill du veta mer om TNG Tech interim?

Lämna dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss samma dag!