TNG
Ny hemsida för den sociala intervjuroboten Tengai!

Ny hemsida för den sociala intervjuroboten Tengai

Nyfiken på AI-roboten Tengai? Från och med nu hittar du allt du behöver veta om världens första sociala intervjurobot samlat på ett ställe: tengai-unbiased.com!

Efter ett omfattande utvecklingsarbete, 200 testintervjuer, massiv viral spridning, en pågående världsturné samt ett lyckat genomförande av sin första riktiga anställningsintervju är det nu dags för AI-roboten Tengai att få sin alldeles egna hemsida.

tengai-unbaised.com har vi samlat allt du behöver veta om den uppmärksammade roboten. Från historien om hur allt började till utförlig produktinformation, blogg, nyheter, events och mycket mer.

Intervjuroboten Tengai har fått sin egen hemsida

”Skönt att ha all fakta samlad”

För att kunna nå ut till så många intressenter som möjligt världen över är hemsidan helt på engelska. Sidan kommer att uppdateras löpande i takt med att Tengai fortsätter att utvecklas.

– Med tanke på all den virala spridning vi redan från start fått kring Tengai, såväl i Sverige som globalt, är det skönt att vi nu har en plats som vi kan hänvisa till och samla all fakta på, säger Charlotte Ulvros, marknads- och digitalchef på TNG.

För dig som vill fortsätta ta del av nyheter om Tengai på svenska fortsätter vi självklart att blogga på svenska på Tengai-bloggen på TNG:s hemsida.

Redo? Varmt välkommen att lära känna Tengai ännu närmare på tengai-unbiased.com!

Fördomsfri rekrytering med Tengai Select!

Rekrytera fördomsfritt med Tengai Select!

Med intervjuroboten Tengai och vår nya tjänst Tengai Select tar vi på TNG fördomsfri rekrytering till nästa nivå. Vi gör det genom att utmana de omedvetna fördomar som färgar anställningsintervjun. Tengai genomför effektivt kompetensbaserade blindintervjuer och tar fram strukturerad intervjudata som används för faktabaserade beslut.

LÄS MER OM TENGAI SELECT!