TNG
Gör en intervju med världens första riktiga sociala rekryteringsrobot.

Träffa rekryteringsroboten Tengai i Malmö!

Bor du i Malmö? Vill du bli en av de första personerna i världen att intervjuas av en fördomsfri rekryteringsrobot? Välkommen till oss på TNG! Efter julledigheterna fortsätter nu det spännande arbetet med att lära vår AI-robot Tengai att rekrytera fördomsfritt. Just nu söker vi särskilt personer i Malmö som vill vara med och bidra till en hållbar arbetsmarknad och forskning kring fördomsfri rekrytering. Ansökan hittar du längst ner på denna sida!

Tengai Unbiased är TNG:s och KTH-startupen Furhat Robotics nya rekryteringsrobot. Med din hjälp vill vi nu integrera TNG:s kompetensbaserade och fördomsfria rekryteringsmetodik i Tengai. Detta för att vi ska kunna skapa en ännu mer rättvis och objektiv rekryteringsprocess, där ingen sökande diskrimineras på grund av ålder, kön, ursprung och utseende.

Fördomsfria algoritmer

Tengai Unbiased – världens första fördomsfria rekryteringsrobotArbetet med att lära Tengai intervjua fördomsfritt pågår för fullt och vi behöver fler personer som vill vara med i det här unika forsknings- och utvecklingsarbetet. Intervjuerna är avgörande för projektet, då det är viktigt att Tengai blir programmerad med fördomsfria algoritmer, och inte kod som färgas av fördomar och förutfattade meningar.

Även KTH kommer parallellt, inom ramarna för projektet, att bedriva forskningsarbete kring fördomsfri rekrytering och sociala robotar.

Låter det spännande? Det tycker vi! Här nedan hittar du mer detaljer.

Därför ska du delta:

  • Du blir först i världen med att bli intervjuad av en fördomsfri och social robot! Inte en chatbot utan en riktig robot.
  • Du är med och bidrar till en hållbar arbetsmarknad där kompetensen sätts främst oavsett vad du heter, din etiska eller socioekonomiska bakgrund, erfarenhet, ålder eller kön.
  • Du hjälper oss bidra till att minska diskriminering på arbetsmarknaden.
  • Och så hoppas vi att du kommer tycka det är kul! En upplevelse att ta med dig inför framtidens arbetssökande.

 

Praktiska detaljer

NÄR?
Januari och februari 2019.

VAR?
Hos TNG på Malmöhusvägen 1 i Malmö.

TIDSÅTGÅNG?
ca 1 timme.

DIN PROFIL?
Oviktig. Alla är välkomna som pratar flytande svenska (enda språket Tengai kan just nu), med eller utan brytning, samt gärna medverkande med stark dialekt. Målet är att träffa så många olika jobbsökare som möjligt.

NÄSTA STEG?
Skicka in din intresseanmälan  nedan – ingen CV behövs. Så kontaktar vi dig per e-post med mer detaljer. Vi kommer att höra av oss löpande, då du kan bli inbjuden såväl under första intervjuomgången liksom senare.

Anmäl ditt intresse idag!