TNG
Tengais digitala kompetensbaserade intervjuer ger ett datasrivet beslutsunderlag vid kandidatbedömningar

Prenumerera på Tengais digitala videointervjuer

videointervjuer med kandidaten i fokus

Tengais screeningintervjuer är ett digitalt intervjuformat där jobbsökare svarar på frågor i dialogformat via en smartphone. Företag väljer abonnemangsnivå beroende på antalet digitala videointervjuer som ska genomföras varje månad.

Med Tengais screeningintervjuer effektiviserar och skapar du ett bättre beslutsunderlag i intervjuprocessen. Videointervjuerna är helt automatiserade men bjuder samtidigt på en interaktiv användarupplevelse för kandidaten genom telefonen. Efter intervjun får kandidaten återkoppling direkt av Tengai.

Som företag väljer du själv hur många intervjuer du vill genomföra varje månad. Du väljer också om du vill prenumerera på Tengai under en längre eller kortare period. Vi är flexibla och hittar lösningar som passar ditt företag och organisation. Vill du veta mer? Hör av dig så tar vi en första kontakt!

Enklare remote-rekrytering

Tengai kan användas för att genomföra anställningsintervjuer inom ett brett spektrum av branscher. Videointervjuerna via mobiltelefon underlättar också vid distans- och remote-rekrytering, vilket uppskattas av kandidater. Några användningsområden:

  • Offentlig sektor och branscher med krav på compliance
  • Företag som gör mer än 200 intervjuer per år
  • Volymrekrytering till service- och detaljhandel
  • Ledare-, internship eller traineeprogram
  • Specialisttjänster med många sökande
Få mer information om TNG Talent Assessment

Kom igång idag!

Nyfiken på hur din organisation kan använda Tengais fördomsfria screeningintervjuer i rekrytering? Vi tar gärna ett möte och berättar lite mer!

Hör av dig här så återkommer vi till dig med mer information om Tengai Video Interviews inom kort!