TNG

Hyr en intervjurobot

Intresseanmälan: Hyr din egen intervjurobot

Nu kan du som vill effektivisera* och skapa bättre beslutsunderlag i intervjuprocessen enkelt hyra din egen Tengai via oss på TNG. Vi sköter leverans, installation och support och du kan sedan fritt använda Tengai i dina anställningsintervjuer.

Läs mer om varför du ska använda Tengai i din intervjuprocess här

Du kan hyra Tengai för enbart en rekryteringsprocess eller upp till ett år. Vill du veta mer? Hör av dig så tar vi en första kontakt!

Boka demo!

Lämna dina uppgifter i formuläret här nedanför så återkommer vi till dig med mer information så snart som möjligt.

*4 x snabbare intervjuer då Tengais genomsnittsintervju är 20 minuter vs. 1 timme som är snittintervjun idag för en erfaren rekryterare. 7 x fler intervjuer baserat på att en rekryterare i snitt genomför fem intervjuer på en arbetsdag med bibehållen kvalitet.

Bakgrund

Tengai utvecklades ursprungligen av en grupp anställda på TNG:s innovationslabb TNGx. Visionen var att kombinera företagets 15-åriga erfarenhet av fördomsfri rekrytering i en mångfalds- och inkluderingsmjukvara och modernisera intervjuprocessen genom att skapa en mer fördomsfri, datadriven och objektiv intervjuprocess och rättvis kandidatupplevelse. I juni 2019 avknoppades Tengais verksamhet till ett eget bolag Tengai AB, med syfte att kunna fokusera och utveckla produten för att säljas globalt.

Steg för steg: Så funkar det

Att rekrytera med Tengai är enkelt. Först skräddarsyr du din egen kravspecifikation. Sedan genomför Tengai strukturerade intervjuer utan mänsklig inblandning. Därefter kan du objektivt jämföra intervjuresultaten och gå vidare med de mest intressanta kandidaterna.

 

Se hur robotintervjuer går till!