TNG
Tengai on Premise: Hyr din egen Tengai-robot

Tengai On-Premise

Hyr din egen Tengai-robot

Med Tengai On-Premise kan du hyra intervjuroboten Tengai via oss på TNG. Vi sköter leverans, installation och support och du kan sedan genomföra 200 kompetensbaserade intervjuer varje månad.  

Med Tengais fördomsfria kompetensbaserade intervjuer effektiviserar och skapar du ett datadrivet beslutsunderlag i intervjuprocessen. Det förbättrar er fördomsfria rekrytering och ni hinner rekrytera fler kandidater på plats i era lokaler.

Nu kan du välja att hyra en Tengai under en längre, eller kortare period. Vi är flexibla och hittar lösningar som passar ditt företag och organisation. Vid leasing av Tengai ingår också mjukvaran Tengai Recruit.

Läs mer varför du ska använda Tengai i din intervjuprocess

Hyr en egen intervjurobot
Tengai genomför fler och effektivare kompetensbaserade intervjuer

Tengai kan användas för att genomföra anställningsintervjuer inom ett brett spektrum av branscher. Med en fysik intervjurobot i era rekryteringar får ert företag ett employer brand som upplevs modernt och framåtsträvande. Några vanliga användningsområden:

  • Offentlig sektor och branscher med krav på compliance
  • Företag som gör mer än 200 intervjuer per år
  • Volymrekrytering till service- och detaljhandel
  • Ledare-, internship eller traineeprogram
  • Specialisttjänster med många sökande
Kom igång idag!

Nyfiken på hur din organisation kan använda Tengai On-Premise i era rekryteringar?

Hör av dig om du är intresserad av att hyra en egen intervjurobot som effektiviserar ert interna rekryteringsarbete och ger er ett bättre och objektivare beslutsunderlag.

Vi återkommer till dig inom kort!