TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

15 st KYC administratörer till Swedbank, Stockholm

Swedbank i Stockholm söker nu 15 st KYC administratörer till en spännande tjänst där du får vara med att motverka penningtvätt!

Är du intresserad av bank och finans och vill vara med att stärka arbetet med att motverka penningtvätt och bedrägerier? Vi söker 15 stycken som ska jobba som KYC-administratör (Know Your Customer) hos Swedbank inom teamet på avdelningen Middle Office . Vi söker dig som är nyexaminerad eller som vill starta din karriär inom banksektorn och som trivs att jobba med daglig kundkontakt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som KYC-administratör på Swedbank kommer du jobba på en avdelning som på ett strukturerat sätt jobbar med kundkännedom av högsta kvalitet för att säkerställa compliance av de regelverk banksektorn har att följa, oavsett kund. Du kommer vara en del av ett drivet team och utveckla arbetet med AML (Anti Money Laundry). Vi erbjuder dig en viktig roll på Swedbank som är en av Sveriges största banker där du får möjlighet att växa, både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som KYC-administratör kommer du delta i bankens arbete med att motverka penningtvätt och annan finansiell kriminalitet. Ditt arbete innebär en omfattande kundkontakt, företrädesvis via telefon, och du kommer arbeta med såväl privat- som företagskunder.

Exempel på arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i maj 2020 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i fräscha lokaler i Stockholm. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00,

VEM ÄR DU?

Till denna administrativa roll söker vi dig som:

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt. Du är en lagspelare som gillar att jobba i team men du kan även jobba självständigt. Du är öppen och orädd och du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

Alla lediga jobb