TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

2 trafikplanerare till Arriva i Stockholm

Nu söker Arriva två trafikplanerare till huvudkontoret i Liljeholmen

Vill du planera och optimera busstrafik hos en av Sveriges ledande trafikföretag?Har du erfarenhet av planering från en annan bransch och vill nu testa vingarna i en ny miljö? Arriva utökar nu sitt team av trafikplanerare, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har själv jobbat som trafikplanerare i flera år och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

Flextid
Flextid
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som trafikplanerare har du tre huvuduppgifter: planera attraktiv och passagerarorienterad kollektivtrafik, samverkan med våra uppdragsgivare, kommuner och andra trafikföretag, samt vara behjälplig i anbudsförfarandet.

Du kommer bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från huvudkontoret i Liljeholmen och rapporterar direkt till chefen för produktionsplaneringen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande arbetslivserfarenhet. I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med både interna och externa parter. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Du kommer bland annat arbeta i trafikplaneringssystemet Hastus och Excel.

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Hu har förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen. För att trivas i rollen som trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt. Du är du noggrann och förändringsbenägen och kan se helheten.

Alla lediga jobb