TNG
2 trafikplanerare till Arriva i Stockholm

2 trafikplanerare till Arriva i Stockholm

Nu söker Arriva två trafikplanerare till huvudkontoret i Liljeholmen

Arbetsgivare Arriva
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-30
Flextid Flextid
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Hendrik Christiansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker Arriva två trafikplanerare till huvudkontoret i Liljeholmen

Vill du planera och optimera busstrafik hos en av Sveriges ledande trafikföretag?Har du erfarenhet av planering från en annan bransch och vill nu testa vingarna i en ny miljö? Arriva utökar nu sitt team av trafikplanerare, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har själv jobbat som trafikplanerare i flera år och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som trafikplanerare har du tre huvuduppgifter: planera attraktiv och passagerarorienterad kollektivtrafik, samverkan med våra uppdragsgivare, kommuner och andra trafikföretag, samt vara behjälplig i anbudsförfarandet.

Du kommer bland annat att:

  • planera tidtabeller, omlopp, tjänster och schema i planeringsverktyget Hastus.
  • förbereda och bistå med underlag vid kundförfrågningar/anbud
  • samla in statistik, göra utredningar och kontinuerligt arbeta med nuvarande kontrakt proaktivt i syfte att förbättra och kunna åtgärda eventuella problem när eller innan de uppstår
  • samarbeta med kollegor och hålla dialog med andra avdelningar inom Arriva
  • dokumentera ditt arbete i syfte att ha historik på beslut, arbetsprocesser, kommentarer och kontaktpersoner
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från huvudkontoret i Liljeholmen och rapporterar direkt till chefen för produktionsplaneringen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande arbetslivserfarenhet. I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med både interna och externa parter. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Du kommer bland annat arbeta i trafikplaneringssystemet Hastus och Excel.

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Hu har förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen. För att trivas i rollen som trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt. Du är du noggrann och förändringsbenägen och kan se helheten.

Arriva

Arriva

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Arriva
Arbetsgivare Arriva
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-30
Hendrik Christiansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Liljeholmsstranden 5, Stockholm