TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

ABF Stockholm söker en driven kommunikatör

Nu söker ABF Stockholm en driven kommunikatör till kontoret i Stockholm

Har du ett stort intresse inom marknad och förståelse för samhälls-, kultur- och utbildningsfrågor? Älskar du att skapa content och skriva lättfattliga texter med relativt komplext innehåll? Då kan detta vara jobbet för dig! ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och samhällsaktuella frågor gör kunskap tillgängligt – för alla.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en bred roll inom marknadsföring med stort fokus på att skapa content. På frågan om vad som är det bästa med att arbeta på ABF Stockholm får man svar såsom möjligheten att påverka och att utvecklas, att kunna göra skillnad på riktigt samt en väldigt trivsam arbetsplats mitt i stan.  

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kommunikatör på ABF Stockholm kommer man att arbeta i olika kanaler, med skiftande mål och uppdrag – dina arbetsuppgifter kommer därför att variera. Stor del av uppdraget är att planera, samordna och utföra insatser och aktiviteter inhouse i nära kontakt med olika delar av verksamheten eller genom samarbete med extern leverantör/byrå.

Du kommer bla. att arbeta med:  

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ABF Stockholm är en arbetsplats präglad av framtidstro, tempo och kreativitet. Detta är en rekrytering som inleds med en 6 månaders provanställning. ABF-huset ligger mitt på Sveavägen nära T-bana / buss. 

VEM ÄR DU?

Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera varför vi söker dig som brinner för kommunikation och vill hjälpa ABF Stockholm att fortsätta bygga deras varumärke. Du är en expert på att skriva säljande och informativa texter samt content för olika plattformar så som hemsida, blogg och sociala medier. Då arbetet också innebär en hel del bildbehandling måste kunskaper inom Photoshop och Indesign finnas.

För denna tjänst tror vi att du:

 

Som person tror vi att du är:

 

Som kommunikatör hos oss förutsätter vi att du bottnar i ABF Stockholms värdegrund och människosyn. Vi strävar efter att skapa ett öppet Stockholm med jämlika villkor för alla och ser gärna att du har kunskaper och perspektiv som bidrar i det arbetet.

Alla lediga jobb