TNG

Account Manager till SecureLinks nya region

Här är en unik möjlighet att vara med i starten av en ny region på ett välkänt och resursstarkt företag inom cyber security!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-04-16
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Johanna Gustafsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Här är en unik möjlighet att vara med i starten av en ny region på ett välkänt och resursstarkt företag inom cyber security!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en helt ny region för oss i norra Sverige och arbeta som säljare och Trusted Advisor inom cybersäkerhet! Förutom regionerna Syd (Malmö), Väst (Göteborg) och Öst (Stockholm), ska vi nu etablera region Norr med utgångspunkt i Gävle och Sundsvall. Som Account Manager kommer du att anta en spännande roll där du har ett tydligt mandat att driva affären och ta tillvara på försäljningsmöjligheterna. Du har ett viktigt uppdrag att på bästa sätt vara med att driva utvecklingen och expansionen av vår nya region, tillsammans med specialiserade ledare, säljare och konsulter.

Är du redo att anta utmaningen?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är en del av Orange Cyberdefense och ett företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att bli marknadsledande inom Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet

 

Vi är ett lag av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans ska bringa värde till våra kunder. Vi vill vara ett "challenger" företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe".

Varmt välkommen att följa med oss på resan!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljare inom cyber security kommer du att vara rådgivare, ge rekommendationer och assistera våra kunder med vilka lösningar som passar bäst utifrån deras behov och förutsättningar. Du kommer vara ansvarig för att skapa goda relationer med nyckelpersoner ute hos kund utifrån tilldelade kundkonton. Du kommer du vara med i arbetet kring att bygga upp och utveckla den regionala verksamheten i norr. Detta genom att vara en i laget och arbeta mot vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur. 

Du kommer bland annat att arbeta med följande:

 • Agera huvudkontakt för alla kommersiella frågor som är specifika för dina kunder
 • Bibehålla, stärka och bygga långvariga kundrelationer och utveckla en "trusted advisor" relation med intressenter och sponsorer hos kund.
 • Vara delaktig i att analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Vara del av den regionala utvecklingen genom att bidra till att ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner
 • Säkerställa bra kvalité i forecast, prognos och kundkontoinformation/statistik.
 • Arbeta med kundplaner och i förekommande fall projektplaner
 • Bearbeta nya kunder samt utveckla affären hos befintliga kunder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Account Manager ingår du i en nationell försäljningsorganisation och du kommer att ha mycket kontakt med övriga säljare i andra regioner. I din roll ingår en del resande, vilket uppskattas uppgå till ca 2 dagar/vecka på sikt. Rollen kräver körkort. 

Då kontoren inte ännu är etablerade är placeringsorten relativt flexibel, men utgångspunkten är framförallt Gävle och Sundsvall, med omnejd.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god affärsförståelse och som har en god förmåga att analysera resultat och nyckeltal. Du är självgående och trivs med att ta ansvar och egna initiativ. Du är resultatorienterad och målinriktad i ditt förhållningssätt. Du trivs i en nätverkande och relationsbyggande roll och har en god kommunikativ förmåga. I rollen behöver du kunna kommunicera flytande på svenska och engelska. 

Vi söker dig som har följande bakgrund och kunskap: 

 • Erfarenhet från teknisk eller kommersiell roll inom IT-säkerhet
 • Erfarenhet av affärsförhandlingar och anbudsförfarande
 • Erfarenhet av att arbeta med lösningsorienterad försäljning som utgår från kundernas behov snarare än att sälja färdiga lösningar
 • Erfarenhet av att ha affärs- och resultatansvar
 • Kunskap inom operativsystem, nätverk och applikationssäkerhet
 • Kunskap om trender inom Cloud och Cybersäkerhet
SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-16
Johanna Gustafsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet


Gävle


map