TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör för sommarjobb i Göteborg!

Har du ett sinne för struktur och ordning? I Göteborg söker vi dig som är administratör för kommande uppdrag hos våra kunder!

Vi söker dig som vill arbeta med administrativa uppgifter för kommande uppdrag i Göteborg, både inför sommaren men även längre fram. Vi söker dig som är duktigt på att skapa ordning och vill bidra med struktur i en organisation. Vi ser gärna att du i ansökan anger vilken typ av administrativt arbete som passar dig och varför - är du pedagogisk eller har ett tekniskt intresse? Berätta för oss!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete inom administration på en ny spännande arbetsplats. Du kanske lockas av möjligheten att arbeta inom både företag och i branscher du aldrig tidigare varit i kontakt med?  Vill du bidra med din kunskap och kompetens till struktur, rutiner och service på ett av våra kundföretag?

Som konsult hos TNG finns det möjlighet att arbeta i spännande företag och branscher, med varierande svårighetsgrad på tjänster inom administration, varför vi gärna ser din ansökan för att kunna matcha dig mot kommande uppdrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Hos våra kunder kan arbetsuppgifterna variera, varför du kommer att få mer detaljerade uppgifter om uppdraget vid kontakten med oss, arbetsuppgifter i en administrativ roll kan t ex vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Driver du eget som konsult kan vi hjälpa dig att hitta nya uppdrag, både interimsuppdrag och längre konsultuppdrag. Vi söker även dig som är intresserad av en tillsvidareanställning hos en av våra kunder.

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Alla lediga jobb