TNG
Administratör inom kvalitetssäkring till GS1

Administratör inom kvalitetssäkring till GS1

Älskar du att gräva dig ner i information och säkerställa god kvalitet? Vi söker en koordinerande administratör till GS1!

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-05-29
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Julia Wengse
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Älskar du att gräva dig ner i information och säkerställa god kvalitet? Vi söker en koordinerande administratör till GS1!

Är du ordning och reda personifierad och längtar efter ett nytt jobb där du kan bli expert inom ditt område? Vi rekryterar nu en administratör inom kvalitetssäkring till GS1 Sweden, bolaget som jobbar med standarder och artikelinformation världen över. Som administratör inom kvalitetssäkring kommer du jobba med varumärket Validoo, som digitaliserar Sveriges varuflöden och underlättar för alla som jobbar med försäljning och logistik på något plan.

Att produkter upprätthåller rätt datakvalitet och att optimera och effektivisera handeln i Sverige och världen är det vi drivs av – ett superviktigt uppdrag som dagligen påverkar hela samhället. Häng gärna med på den resan och ansök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 får du ett mycket bra helhetserbjudande som inkluderar ett förmånligt friskvårdsbidrag, generös pensionsavsättning, attraktiva arbetstider (37,5 h/vecka och ännu kortare veckor på sommaren!). Detta är ett vikariat som kommer att pågå i ca ett år, men kan bli längre än så.

Förutom förmånspaketet erbjuds du också: 

 • arbeta i en trivsam, rymlig och modern lokal i Hammarby Sjöstad
 • en del av ett härligt och dynamiskt team, där vi tillsammans är kreativa, kommer på nya lösningar och ser till att nå målen på ett framgångsrikt sätt 
 • möjlighet till utveckling och bli specialist inom ditt område
 • en viktig roll i teamet, där du kommer få en god inblick och förståelse för hela verksamheten 
 • jobba på ett not-for-profit-bolag (som innebär att alla eventuella vinster i verksamheten återinvesteras - allt för att utveckla och förbättra den digitala handeln)
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör inom kvalitetssäkring, eller Data Quality Specialist, är du en viktig spelare för att underlätta och effektivisera den digitala handeln i Sverige. Du kommer axla en varierad och viktig roll, där du kommer bli expert på GS1s arbete kring just produkt- och bildinformation. Kontoret (eller studion som det kallas) där du kommer att jobba har också ansvaret för att fotografera, ta fram CGI-bilder och på andra sätt göra det enkelt och smidigt för e-handeln att fungera.

Du kommer att:

 • kvalitetssäkra den digitala produktinformationen 
 • ha delat ansvar för samtliga varuprovers in- och utflöde vid kvalitetssäkring och fotografering
 • vara med och ansvara för att vi håller en effektiv produktion, utlovade ledtider och en hög servicenivå mot våra kunder
 • bistå med expertkunskap rörande produktinformation (både internt och externt) och hålla dig uppdaterad vad gäller rutiner/regler 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta jobb är ett vikariat då en av våra kollegor går på föräldraledighet, under ca ett år. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Start sker så snart som möjligt och din arbetsplats är i Hammarby Sjöstad. Du kommer att jobba kontorstider, med möjlighet till en viss flexibilitet fram till kl 9.00. 

Du kommer att vara en av tre specialister/administratörer inom ditt område, men du kommer ha flera kollegor på plats som arbetar med bildproduktion samt ett antal frilanskonsulter. Ni samarbetar också en hel del med kontoret inne i city, där det sitter ytterligare 60 kollegor. Du kommer få en individuellt anpassad introduktion så att du tidigt känner dig bekväm i rollen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen tror vi att du: 

 • har jobbat administrativt tidigare (kanske med orderhantering, artikelinformation eller annat där du jobbat med att gå igenom stora mängder data)
 • är van att jobba digitalt och i olika system
 • är noggrann, snabb och duktig på att ta till dig ny information 
 • gillar att samarbeta med andra för att nå framgångsrika resultat 
 • har goda kunskaper både i svenska och engelska

 

Har du jobbat inom dagligvaruhandeln eller annat företag där du har stött på artikelinformation är det såklart ett stor plus, även om det inte är ett måste. Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och drivkrafter - att du är systematisk i jobbet, har en vilja att bli specialist inom ditt område och är en person som samarbetar väl med andra! 

GS1 Sweden

GS1 Sweden

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.

Se filmen om GS1s tjänsteutbud.

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-29
Julia Wengse
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Virkesvägen 26, Hammarby Sjöstad