TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till företag i Gävle!

Har du ett sinne för struktur och ordning? Brinner du för administration och service? Läs mer nedan!

Är du duktig på att lösa problem, hålla ordning och skapa struktur? Är du en självgående person som vill utveckla din servicekänsla och administrativa kunskap? Vi söker nu en administratör till vår kund i Gävle. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har möjlighet att få ett utmanande och självständigt arbete inom administration på en ny spännande arbetsplats. Du kommer få chansen att bidra i en viktig roll där din serviceorientering och problemlösningsförmåga kommer att bli uppskattad!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter i en denna roll kan till exempel vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående och som söker arbete på heltid och dagtid. Företaget sitter i fräscha kontor belägna i Gävle. Denna tjänst är ett konsultuppdrag på sex månader. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Alla lediga jobb