TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Göteborg!

Har du ett sinne för struktur och ordning? Vi söker dig som vill jobba som administratör för kommande uppdrag i Göteborg!

Vi ser ett behov hos våra kunder av duktiga administratörer i Göteborg. Brinner du för att lösa problem, hålla ordning och skapa struktur? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig för uppdrag till hösten och framåt!

Varmt välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att prova på branscher och företag du aldrig tidigare varit i kontakt med. Som konsult hos oss på TNG kan vi erbjuda administrativa tjänster med varierande svårighetsgrad och vi strävar alltid efter att matcha dig med utvecklande uppdrag. Vi erbjuder dig här ett utmanande och självständigt arbete inom administration på en ny spännande arbetsplats. Du kommer få chansen att bidra i en viktig roll där din serviceorientering och problemlösningsförmåga kommer att bli uppskattad!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Hos våra kunder kan arbetsuppgifterna variera, varför du kommer att få mer detaljerade uppgifter om uppdraget vid kontakten med oss, arbetsuppgifter i en administrativ roll kan till exempel vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Driver du eget som konsult kan vi hjälpa dig att hitta nya uppdrag, både interimsuppdrag och längre konsultuppdrag. Vi söker även dig som är intresserad av en tillsvidareanställning hos en av våra kunder.

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. 

Alla lediga jobb