TNG
Affärsutvecklande projektledare till Testfaka

Affärsutvecklande projektledare till Testfaka

Är du projektledare med tekniskt intresse som vill vara med på en tillväxtresa där du gör skillnad för miljö, företag & konsument?

Arbetsgivare Testfakta Research Nordic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-15
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flextid Flextid
Amanda Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Är du projektledare med tekniskt intresse som vill vara med på en tillväxtresa där du gör skillnad för miljö, företag & konsument?

Testfakta är ett oberoende test- och researchföretag specialiserat på laboratorietest och utvärdering av produkter för B2C och B2B. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med några av Europas främsta test- och forskningslaboratorier, specialiserade inom olika produkt- och provningsområden. Testfakta utför tester och utvärderingar på uppdrag av media, myndigheter, tillverkare och återförsäljare.

Har du tidigare erfarenhet som projektledare och dessutom ett tekniskt intresse? Trivs du i en roll där du arbetar med internationella kunder och kontakter? Är du nyfiken och motiverad av att självständigt ansvara över egna processer hela vägen? Här är möjligheten för dig som projektledare att vara med att göra skillnad på riktigt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare kommer du att få en betydande roll i organisationen för Testfaktas fortsatta tillväxtresa. Du kommer att projektleda flera parallella tester inom olika produktkategorier, där dina närmsta samarbetspartners är internationella laboratorier med expertis inom olika produkt- och provningsområden. Ditt tekniska intresse, din nyfikenhet och din förmåga att sammanfatta och förklara kommer till uttryck när du tolkar tekniska rapporter till lättförståelig information för våra mottagare.

Du kommer till ett tight gäng som både stöttar varandra och ser till att ha kul ihop. Du tillsammans med dina sex kollegor arbetar för att göra skillnad på riktigt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektledare på Testfakta kommer du att projektleda tester av olika typer av produkter – både för B2C och B2B – vilket bland annat innebär:

  • Kontakt med nya och befintliga laboratorier för att testa den produkt som är aktuell
  • Göra research och utveckla testprotokoll i samarbete med testlaboratorier
  • Tolka testresultat från laboratorier och skapa en egen förståelse för att objektivt sammanfatta väsentliga delar av testresultatet
  • Skapa en struktur och ordning för olika teststandarder inom olika produktkategorier
  • Driva certifieringsprojekt både för den interna verksamheten och för externa produktcertifieringar
  • Omvärldsbevakning/ research av produktutveckling och vad slutanvändaren efterfrågar
  • Agera kravställare mot laboratorier
  • Ha kontakt med flera externa parter och vårda relationer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Testfakta. Tjänsten är tänkt att starta enligt överenskommelse. Arbetstiderna är kl. 8.00 -17.00 med möjlighet till flextid. Kontoret är placerat i Stockholm City med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Tillsammans med dina kollegor kommer du att sitta i fräscha och trevliga lokaler.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet inom projektledning eller liknande samt ett stort tekniskt intresse. Har du ingenjörsexamen eller liknande är det meriterande, men inget måste. Då du kontinuerligt har kontakt med internationella laboratorier och externa parter är en hög nivå av engelska i både tal och skrift ett krav.

Som person är du nyfiken, driven och ger dig inte förrän du fått klarhet i den information du bearbetar. Du har en god problemlösningsförmåga och är inte rädd att tänka nytt och lösningsorienterat. Du har en god förmåga att analysera och bearbeta data som du kan förmedla på ett lättförståeligt sätt. Då du kontakt med många olika människor och kulturer har du en god förmåga att samarbeta. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta och har förmåga att skapa en tydlig struktur. Vi ser att du är van vid Office-paketet.

Testfakta Research Nordic AB

Testfakta Research Nordic AB

Testfakta är ett oberoende test- och researchföretag specialiserat på laboratorietester och utvärdering av konsumentprodukter. Testfaktas undersökningar baseras på resultat från avancerade tester och analyser som utförs av ett nätverk av europeiska test- och forskningslaboratorier. Verksamheten består av tre delar, Testfakta Editorial som förser medier med redaktionellt innehåll, Testfakta Research som erbjuder tillverkare, återförsäljare, myndigheter samt andra organisationer med oberoende tester och analyser och Testfakta Bio-based, en miljömärkning för biobaserade produkter.

Arbetsgivare Testfakta Research Nordic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-15
Amanda Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Drottninggatan 81, Stockholm