TNG
Affärsutvecklare till Transdev i Stockholm

Affärsutvecklare till Transdev i Stockholm

Nu söker vi en operativ Affärsutvecklare till Transdev med placering i Märsta

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-15
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Nu söker vi en operativ Affärsutvecklare till Transdev med placering i Märsta

Transdev söker nu en Affärsutvecklare med ett brett ansvar för utvecklingen av den nuvarande och framtida affären Stockholm Nord. En spännande roll där du kommer har många järn i elden och fungera som Affärschefens högra hand. Du kommer jobba i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärsutvecklare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i strävan att uppnå en god resandetillväxt och du kommer få stort utrymme att utveckla affären Stockholm Nord med depåer i Märsta och Vallentuna. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som Affärsutvecklare på Transdev verkar du i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att driva utvecklingen i branschen och aktivt arbeta med hållbara lösningar för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar "handling, ansvar, nytänkande och samspel" styr vardagen och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din huvuduppgift som Affärsutvecklare är att bidra till en god resandetillväxt för affären genom fokus på marknadsutveckling och förbättringsarbete när det gäller arbetssätt, processer och rutiner. Betydelsefullt är också samarbetet med Trafikförvaltningen som är huvudman. Att ha goda relationer med samarbetspartners hos huvudmannen är en nyckel för att lyckas i denna roll på Transdev. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar även:

  • Att ansvara för kartläggning, analys och förståelse för marknaden för att få fler och nöjdare kunder. Det görs genom att lära känna den lokala marknaden, bidra till att utveckla servicen samt förbättra busstrafiken i samråd med trafikplanerare och trafikutvecklare
  • Planering och genomförande av den lokala marknadsföringen i samverkan med kund och med utgångspunkt i huvudmannens årliga marknads- och kampanjplan.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Malin, som har tjänsten idag, kommer att flytta till Göteborg och ta sig an en ny utmaning på Transdev där. Tillträde är så snart som rätt person kan vara på plats. Du utgår ifrån vår bussdepå i Märsta varvat med interna möten på vårt huvudkontor i Bromma och externa möten med kommunen och trafikförvaltningen. Du rapporterar till Affärschefen för Stockholm Nord.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsanalys eller motsvarande. Vi tror också att du har några års erfarenhet av arbete med utveckling av processer inom marknad och försäljning i en affärsutvecklingsorienterad roll. Kommer du från branschen och har jobbat i en liknande roll är det meriterande.

Som person är du duktig på att prioritera och hantera många olika frågor parallellt eftersom du kommer jobba i en dynamisk roll med flertalet projekt samtidigt. Vi tror också att du är kommunikativ och inlyssnande till ditt sätt, vilket du har nytta av då du har många kontakter både internt och externt. Du behöver ha lätt för att skapa och utveckla goda relationer med dina olika samarbetspartners.

 

TNG Tech

TNG Tech

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 10 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi stolta över. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

TNG Tech
Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-15
Helena Björk
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Fätvägen 2, arlandastad