TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsutvecklare till Transdev i Stockholm

Nu söker vi en operativ Affärsutvecklare till Transdev med placering i Märsta

Transdev söker nu en Affärsutvecklare med ett brett ansvar för utvecklingen av den nuvarande och framtida affären Stockholm Nord. En spännande roll där du kommer har många järn i elden och fungera som Affärschefens högra hand. Du kommer jobba i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärsutvecklare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i strävan att uppnå en god resandetillväxt och du kommer få stort utrymme att utveckla affären Stockholm Nord med depåer i Märsta och Vallentuna. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som Affärsutvecklare på Transdev verkar du i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att driva utvecklingen i branschen och aktivt arbeta med hållbara lösningar för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar "handling, ansvar, nytänkande och samspel" styr vardagen och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din huvuduppgift som Affärsutvecklare är att bidra till en god resandetillväxt för affären genom fokus på marknadsutveckling och förbättringsarbete när det gäller arbetssätt, processer och rutiner. Betydelsefullt är också samarbetet med Trafikförvaltningen som är huvudman. Att ha goda relationer med samarbetspartners hos huvudmannen är en nyckel för att lyckas i denna roll på Transdev. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar även:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Malin, som har tjänsten idag, kommer att flytta till Göteborg och ta sig an en ny utmaning på Transdev där. Tillträde är så snart som rätt person kan vara på plats. Du utgår ifrån vår bussdepå i Märsta varvat med interna möten på vårt huvudkontor i Bromma och externa möten med kommunen och trafikförvaltningen. Du rapporterar till Affärschefen för Stockholm Nord.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsanalys eller motsvarande. Vi tror också att du har några års erfarenhet av arbete med utveckling av processer inom marknad och försäljning i en affärsutvecklingsorienterad roll. Kommer du från branschen och har jobbat i en liknande roll är det meriterande.

Som person är du duktig på att prioritera och hantera många olika frågor parallellt eftersom du kommer jobba i en dynamisk roll med flertalet projekt samtidigt. Vi tror också att du är kommunikativ och inlyssnande till ditt sätt, vilket du har nytta av då du har många kontakter både internt och externt. Du behöver ha lätt för att skapa och utveckla goda relationer med dina olika samarbetspartners.

 

Alla lediga jobb