TNG
Affiliate Manager till Advisa i Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Affiliate Manager till Advisa i Stockholm

Vi söker nu en specialist inom området Affiliate Marketing till Advisa centralt i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare Advisa
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-02
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker nu en specialist inom området Affiliate Marketing till Advisa centralt i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Brinner du för att arbeta med Affiliate Marketing? Har du erfarenhet av att nätverka med Affiliates och Publishers? Skulle du lockas av att arbeta i ett företag med starkt varumärke i en spännande och innovativ miljö? Advisa söker nu en Affiliate Manager till marknadsavdelningen centralt i Stockholm. Är du specialiserad inom området Affiliate Marketing och vill bidra med digitala insikter i ett snabbväxande företag som ligger i framkant när det gäller digital marknadsföring? Då är det dig vi söker, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att bli en del av ett starkt marknadsteam och få delta i företagets spännande varumärkesresa och utveckling inom marknadskommunikationens digitala delar. I rollen som Affiliate Manger och expert får du möjlighet att självständigt arbeta strategiskt och operativt med alla delar inom online marknadsföring. Tjänsten innebär också kontakt med mediabyråer och andra externa samarbetspartners. En stor del av arbetat handlar om att nätverka med Affiliates och Publishers och att jobba säljande inom relevanta kanaler.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Affiliate Manger arbetar du både strategiskt och operativt och ansvarar för alla delar avseende online marknadsföring och nätverkande:

Dina arbetsuppgifter:

  • Ta fram en långsiktig plan över bolagets kravlista och jobba säljande mot Publishers
  • Nätverka och vara proaktiv i arbetet att träffa nya Affiliates och Publishers
  • Arbeta kreativt med att utforma och distribuera kampanjer 
  • Arbeta strukturerat gällande utveckling, analys och rapportering
  • Vara expert, sätta upp strukturen och sprida kunskapen kring Affiliate Marketing inom bolaget
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Advisa är en snabbväxande låneförmedlare som verkar i en modern och innovativ miljö. Här finns goda möjligheter att växa med företaget och på sikt utvecklas i rollen. Kontoret är placerat i mycket trevliga och ljusa lokaler i centrala Stockholm med närhet till service och goda kommunikationer.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du arbetar inledningsvis som konsult via TNG under de första 6 månaderna, därefter finns det goda möjligheter till förlängning. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Du kommer att rapportera till marknadschefen samt tillhöra marknadsavdelningen som består av ett sammansvetsat team på 4 personer där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Rollen kräver en stark förståelse för hur Affiliate Marketing fungerar och hur det kan kombineras med andra digitala element såsom display-annonsering och kommersiella artiklar. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom marknadsföring med inriktning digital marknadsföring. Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och är specialiserad inom området Affiliate Marketing, gärna från liknande bransch eller från t ex spelbranschen.Som person ser vi gärna att du är innovativ, kreativ och relationsbyggande. Ett krav för rollen är att du talar och skriver svenska och engelska flytande, då du har många interna och externa kontaktytor.

Advisa

Advisa

Advisa grundades 2011 och har som mål att hjälpa privatpersoner spara pengar på sina lån. Vi har sett att många av oss betalar mycket mer än vi borde för våra lån. Det beror till stor del på att få vet om att de kan ersätta sina lån eller tycker att det är omständigt att göra det. Genom enkla och säkra lösningar gör vi det möjligt för alla att snabbt byta ut eller omförhandla befintliga lån.

Uppdragsgivare Advisa
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-02
Pernilla Ek
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Löjtnantsgatan 21, Stockholm