TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AML – analytiker till Swedbank i Östersund

Har du tidigare jobbat med frågor som rör AML och KYC? Är du intresserad av jobb som analytiker på Swedbank i Östersund? Sök nu!

Till Swedbanks kontor i Östersund söker vi nu nya analytiker inom AML. Detta är en chans att praktiskt jobba med analytiska frågor inom AML och KYC. Här kommer du att ta dig an en viktig roll för att förebygga och motverka penningtvätt och bedrägerier, vilket är en central del av bankens verksamhet. Har du erfarenhet inom analytiskt arbete och vill utvecklas inom compliance? I så fall ser jag fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML analytiker på Swedbank erbjuds du en central roll inom bankens arbete inom regelefterlevnad / compliance, och mer specifikt frågor som rör AML och KYC. Du blir en del av ett team med höga ambitioner och kommer dagligen se till att du och dina medarbetare har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom området.  Här kommer du få jobba i ett kvalitetsmedvetet team som jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Förutom detta kommer du få axla en betydelsefull roll på Swedbank som är en av Sveriges största banker och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som analytiker inom AML kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha kontakt med kunder (både privat- och företagskunder), samla in information och göra riskanalyser. Allt med syfte att säkerställa kundkännedom av högsta möjliga kvalitet, vilket är en nödvändig del för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt. 

Exempel på arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i januari 2021 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i trevliga lokaler i Östersund. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00.

VEM ÄR DU?

Till rollen som AML-analytiker söker vi dig som: 

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

Alla lediga jobb