TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Analytiker inom penningtvätt, AML

Intresserad av att jobba inom AML och penningtvätt på finansbolag? Vi söker AML analytiker med erfarenhet av fördjupad granskning.

Just nu söker vi en erfaren AML analytiker till compliance-teamet på ett finansbolag i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående för dig som har erfarenhet av fördjupad granskning sedan tidigare och vill bidra med dina kunskaper inom AML och compliance i ett pågående projekt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML-analytiker kommer du att jobba i vår kunds penningtvättssystem och stötta under en arbetstopp i ett stort projekt. Du erbjuds att komma in på ett stort finansbolag och få använda din kunskap i frågor kopplade till AML och compliance. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML-analytiker kommer du att vara en viktig resurs i arbetet med compliance och penningvätt. Detta är en analytisk roll där du i korta drag kommer att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett kortare konsultuppdrag via TNG, där du kommer arbeta som konsult via oss ute hos vår kund som är ett stort finansbolag i Stockholm. Kontoret är placerat på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget är i dagsläget under 2-4 veckor men kan bli längre än så beroende på hur projektet utvecklar sig. Start kommer att ske omgående.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av fördjupad granskning (EDD:er) och har ett intresse för administrativt och analytiskt arbete inom bank och finans. 

Det är bra om du:

Alla lediga jobb