TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Analytisk redovisningsekonom till fastighetsbolag

Är du redovisningsekonom, bosatt i Norrköping och letar efter nästa uppdrag? Då är det dig vi söker efter. Läs mer!

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, deklarationer och bokslut tillsammans med dina kollegor. Vår kund är en koncern inom fastighetsutveckling och du kommer att stötta i bokslutsarbete och övergången till K3 för 55 bolag. Letar du efter en ekonomiroll där du kan använda din kompetens och samtidigt ha kul på jobbet? Då är det här tjänsten för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att jobba tillsammans med 5 härliga kollegor på kontoret i Norrköping. Ni jobbar med all löpande bokföring, deklarationer, bokslut samt säkerställer att K3-standard upprätthålls i all redovisning. 

Detta är en uppdrag via TNG där du jobbar ute hos vår kund under hela perioden. Som konsult hos TNG får du ta del av våra förmåner och har även en dedikerad konsultchef som säkerställer att du trivs och mår bra på jobbet. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningsekonom hos vår kund hanterar du löpande redovisning för koncernens 55 bolag. Dina arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående och kommer pågå fram till och med tidigast mars 2020. Under förutsättningar och för rätt person finns eventuellt möjlighet till överrekrytering. Du kommer att vara placerad på kontoret i centrala Norrköping, där du sitter med 5 kollegor och rapporterar till CFO. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi och bokföring, samt mycket god erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete sedan tidigare. Du bör ha jobbat utifrån IFRS / K3 regelverk sedan tidigare och kunna jobba med redovisning för flera bolag parallellt. Har du tidigare jobbat inom fastighetsbranschen är detta meriterande. God IT-vana är ett krav och meriterande om du tidigare jobbat med Vitec. 

Du har en analytisk förmåga och ser både detaljer och helheten. Du trivs med eget ansvar och kan prioritera ditt arbete på ett affärsmässigt sätt. Du kommer att jobba tillsammans med dina kollegor och ha många kontaktytor, så det är viktigt att du är kommunikativ och gillar att samarbeta. 

 

Alla lediga jobb