TNG
Ansvarig för framkomlighet till Arriva i Stockholm

Ansvarig för framkomlighet till Arriva i Stockholm

Nu söker vi en Framkomlighetstrateg till Stockholmsregionen, välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare Arriva
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-15
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Hendrik Christiansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en Framkomlighetstrateg till Stockholmsregionen, välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet av framkomlighetsfrågor från kollektivtrafik och vill nu ta en roll med helhetsansvar? Har du kanske arbetat som Trafikstrateg eller Trafikchef och vill testa något nytt? Nu söker vi en Ansvarig för framkomlighet till bussdivisionen på Arriva i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Tjänsten är nyinrättad och du kommer få bra uppbackning och resurser från ledningen för att lyckas väl i din roll. 

Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön med ett förmånspaket som bland annat inkluderar en förmånlig pensionslösning administrerat av Max Matthiesen, sex veckors semester och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Framkomlighetsproblematik är en stor utmaning i Stockholms lokaltrafik där nationella infrastrukturprojekt och förändringar i stadsplanen kan leda till att busstrafiken påverkas negativt. Din tjänst kommer nästan helt att fokusera på att identifiera och analysera framkomlighetsproblem för att hitta lösningar som sedan genomförs i samarbete med andra aktörer.

Rollen innebär dels att värna om Arrivas avtal till trafikhuvudmannen och resenärerna och dels att samverka med de aktörer som påverkar lokaltrafiken såsom Vägverket, Trafikförvaltningen, kommuner och entreprenörer.

Du kommer inledningsvis att fokusera på Stockholmsområdet och dina kontaktytor internt kommer främst vara Arrivas Trafikchefer och dess underställda personal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

  • identifiera problem som uppstår i Stockholms kollektivtrafik i samband med ny- och ombyggnationer
  • samverka med externa aktörer för att hitta rätt lösningar
  • samordna med Trafikplanerare och Trafiktekniker för att lösa problemen
  • följa upp och utvärdera åtgärderna

Rollen innebär också att nätverka i olika forum för att knyta kontakter inom branschen. Du kommer även delta i större projekt och i anbudsarbete för att på bästa sätt förklara hur Arriva arbetar med framkomlighetsfrågor.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från huvudkontoret i Liljeholmen och rapporterar direkt till direktören för Bussdivisionen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kollektivtrafik. Kanske har du erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare eller arbetat på Vägverket, Trafikförvaltninge eller på ett konsultbolag med stadsplaneringsprojekt där kollektivtrafiksfrågor varit en stor del i ditt arbete. Du har ett stort intresse för kollektivtrafik och håller dig uppdaterad om vad som händer i Stockholmsområdet gällande ny- och ombyggnationer.

Som person tycker du om att jobba självständigt med mycket frihet under ansvar eftersom en stor del av arbetet handlar om att själv identifiera och lösa problem utan tät kontakt med närmsta chefen. Du är duktig på att prioritera och har god kommunikativ förmåga.

Arriva

Arriva

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Arbetsgivare Arriva
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-15
Hendrik Christiansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Liljeholmsstranden 5, Stockholm