TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Area Sales Manager till Bühler

Tekniskt kunnig och affärsdriven Area Sales Manager till Bühler i Malmö!

Vill du jobba i en roll som innebär komplex försäljning av högkvalitativa- och teknologiska produkter? Trivs du när du får fokusera på affärsutveckling och marknadsanalys samt arbeta med tillväxt genom långsiktiga projekt? Skulle du dessutom beskriva dig själv som förtroendeskapande, relations- och kundfokuserad? Då ska du söka rollen som Area Sales Manager!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett internationellt bolag som erbjuder möjligheter att växa och utvecklas genom extensiv träning och utbildning i våra produkter och processer. Vi erbjuder dig seminarier och kurser som en del av din introduktion och fortbildning i företaget.

Bühler består av kompetenta medarbetare inom alla områden och nivåer. Det finns hög teknisk kunskap och en drivkraft med fokus på tillväxt och utveckling. Våra värdeord är viktiga för oss; tillit, erkännande respekt, integritet och passion! När det kommer till våra våra investeringar och innovationer är hållbarhet är också ett centralt ledord. 

 

6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Area Sales Manager kommer ditt huvudansvar vara försäljning och försäljningsutveckling inom affärsområdet för extrudering och torkning av produkter såsom fiskfoder, djurmat, frukostflingor, snacks och pasta. Detta med stöd av specialister som sitter på vårt huvudkontor i Schweiz. Du kommer arbeta mot budgetmål för volym och marginaler.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen kräver att du kan resa i tjänsten i hela Norden samt till andra europeiska länder på omfattande basis. Du kommer utgå ifrån det Nordiska huvudkontoret i Malmö och i Norden har du ca 15 kollegor. Du rapporterar till VD för den Nordiska verksamheten och har ett nära samarbete med huvudkontoret i Schweiz, relevanta affärsområden i Europa och Customer Service i den Nordiska organisationen.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och/eller projektledning inom livsmedelsindustrin eller liknande branscher där du arbetat med försäljning av större projekt och koncept. Du har en teknisk förståelse och bakgrund, genom antingen förskansad erfarenhet eller genom ingenjörsutbildning inom; mekanik, elektronik eller process och produktion.

Meriterande är om du har högskoleutbildning inom just livsmedelsteknik eller motsvarande. Då du verkar på den Nordiska marknaden, ska du vara flytande i både tal och skrift i något av de tre skandinaviska språken; danska, norska eller svenska. Du ska även ha mycket goda kunskaper i engelska, både affärsmässig och teknisk. Tyska är meriterande. 

Som Area Sales Manager krävs det att du är resultatfokuserad och kan agera på eget initiativ. Du har en särskild talang för att skapa användbara nätverk med kontakter och relationer och använder använder dina kontakter och använder nätverken effektivt för att uppnå dina mål. Det kommer även vara viktigt att du ser och tar tillvara på affärsmöjligheter, detta då vi ser att du i din roll som Area Sales Manager då får ett stark positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. 

 

Alla lediga jobb