TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Brandingenjör till Räddningstjänsten i Göteborg!

Vi förebygger bränder och olyckor varje dag; vill du bli en del av oss?

Nu söker vi dig som vill arbeta som Brandingenjör inom Myndighetsavdelningen hos oss på Räddningstjänsten i Storgöteborg. Vi söker medarbetare till våra två spännande enheter; explosivt och brandfarligt eller samhällsplanering!

Du kommer vara placerad centralt i Göteborg, på stationen i Gårda och tillhöra ett team präglat av nyfikenhet, öppenhet, samarbete och viljan att utvecklas! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du vara med att bidra till en tryggare och säkrare vardag för drygt 800 000 invånare i 6 kommuner. Vi erbjuder dig en givande roll som bland annat innebär ett förebyggande arbete vid stora samhällsprojekt som Västlänken och Karlatornet. Det kan också handla om att följa med i utvecklingen kring nya energislag, i syfte att skapa en trygg och säker hantering av brandfarliga och explosiva varor. Dessutom hanterar vi nordens största hamn med två raffinaderier. Här får du vara med och bidra med din kunskap och nyfikenhet! 

Vi kan erbjuda en arbetsplats där trivsel, personlig utveckling samt balans mellan arbetsliv och privatliv står i fokus. Som exempel ges våra medarbetare möjlighet att träna på arbetstid och får tillgång till ett brett utbud av träningsaktiviteter. Vi tillämpar också "80/20", vilket innebär att du en dag i veckan får möjlighet att arbeta med någonting utanför dina arbetsuppgifter. Att vi ständigt får höga betyg i medarbetarundersökningar är vi givetvis också väldigt stolta över!

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att styras av vilken enhet du rapporterar till. Du förväntas vara påläst och kontinuerligt uppdaterad kring gällande lagstiftning och branschpraxis och fungera som stöd och kunskapsresurs åt övriga handläggare och chefer. 

Ett urval av arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten utgår ifrån vår station i Gårda, med närhet till kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter. Vi erbjuder också flexibilitet i goda möjligheter att arbeta på distans. Myndighetsavdelningen består av totalt ca 70 medarbetare, enheterna Brandfarligt och Explosivt samt Samhällsplanering består av team på ca 7-10 personer vardera.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med Brandingenjörsexamen från teknisk högskola, och som med ditt pedagogiska, kommunikativa sätt kan förmedla din kunskap vidare till såväl myndigheter som privatpersoner. Du trivs i ett omväxlande administrativt arbete där många interna och externa kontakter ingår, och har goda kunskaper i Office-paketet. Du ser helheten såväl som detaljer, och kan på ett självständigt sätt strukturera och prioritera ditt arbete.

B-körkort krävs.

Alla lediga jobb