TNG
Administratör till Deloitte i Stockholm

Administratör till Deloitte i Stockholm

Deloitte söker efter dig trivs att arbeta administrativt samtidigt som du drivs av att arbeta med förändring som gör skillnad!

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-01
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Amanda Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Deloitte söker efter dig trivs att arbeta administrativt samtidigt som du drivs av att arbeta med förändring som gör skillnad!

Motiveras du av en roll där du får driva egna projekt som skapar utveckling och förändring? Trivs du även att arbeta med administration och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur? Brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"?

Deloitte i Stockholm söker nu en Business Support till avdelningen Corporate Tax som kommer få ta sig an en bred administrativ tjänst och samtidigt driva förändringsarbeten. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Business Support på Deloitte kommer du att få jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor som ger möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Här kommer du att få ta dig an en central administrativ roll där du även får projektleda egna projekt kopplat till förbättring och effektivisering på avdelningen. Du kommer tillsammans med engagerade kollegor tillhöra avdelningen Corporate Tax i Stockholm. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I Rollen som Business Support kommer du att supportera konsulterna på avdelningen och samtidigt ha ett stort fokus på att utveckla och skapa rutiner samt processer som gynnar avdelningens arbete och effektivitet. Detta innebär bland annat:

  • Reseräkningar, boka möten och lokaler
  • Vara med och ansvara för planering och koordinering av event 
  • Uppdatera dokument och vara behjälplig med presentationer i PowerPoint
  • Finnas tillgänglig för att supportera med den administration konsulterna behöver hjälp med
  • Ta initiativ och göra en behovsanalys av vad som kan förbättras och utvecklas på avdelningen
  • Skapa och driva egna förändringsarbeten
  • Ta hand om ad-hoc uppgifter i teamet av administrativ karaktär
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer vara en del av ett team på 4 personer och får en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö.Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet. 

För att trivas i denna roll är du nyfiken, gillar problemlösning och har en förmåga att fånga upp behov som sedan resulterar i en praktisk lösning. Det är viktigt att ha förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

Deloitte

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också. Följ oss på LinkedIn och Twitter.

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-01
Amanda Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Rehnsgatan 11, Stockholm