TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikschef till Ahlsell i Karlskrona

Har du en positiv inställning, öppen för förändring och en cochande ledarstil? Då har vi möjligheten för dig!

Motiveras du av att få arbeta med försäljning och ledarskap i branschens ledande bolag? Till Karlskrona söker vi nu en butikschef som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butik och vår verksamhet på orten. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi dagliga utmaningar och vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Nu hoppas vi att du vill vara med på vår fortsatta resa framåt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Parkering
Parkering
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa kundservice samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Du är övergripande ansvarig för butikens funktion, utveckling och lönsamhet. I dina arbetsuppgifter ingår:

Dessutom förväntas du säkerställa att anläggningen i sin helhet sköts utifrån miljö och hälsa samt att den hålls representativ för såväl kunder som personal. Butiken kommer under år 2020 att flytta till nya lokaler och där kommer du få en projektledande roll vid ometableringen.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen som butikschef förväntas du agera som ett föredöme för din personal, du trivs ypperligt att vara operativ på golvet likväl som du håller ett strategiskt grepp om enheten, där du håller ordning och reda för att maximera kundupplevelsen. Resor kommer att förekomma i tjänsten, vid utbildningar och regionala möten. Antalet övernattningar per år uppskattas till ca 5. Arbetstiderna är vardagar kl. 07-16.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av personalansvar och försäljning, gärna från butiksverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen. Du gillar att arbeta som ledare och du trivs med att coacha och utveckla teamet till fortsatt gott arbete. Du bidrar med struktur och håller mycket god ordning på butik och lager. Du är utåtriktad och trivs att arbeta med människor - såväl medarbetare som kunder och leverantörer. Vi tror att du brinner för att göra affärer och att vara ett gott föredöme för dina medarbetare i butiken.

Alla lediga jobb