TNG
Chef för avdelningen Outbound  till Apotek Hjärtat
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Chef för avdelningen Outbound till Apotek Hjärtat

Är du en passionerad ledare och vill driva vår starka kultur framåt på Apotek Hjärtats nya E-handelslager i Norrköping?

Arbetsgivare Apotek Hjärtat
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-27
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Personalrabatter Personalrabatter
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du en passionerad ledare och vill driva vår starka kultur framåt på Apotek Hjärtats nya E-handelslager i Norrköping?

Som chef för avdelning Outbound kommer du att spela en viktig roll i att utveckla vår logistikverksamhet med fokus på plockning, packning och utleverans. Här får du sätta upp tydliga mål, delegera ansvar samt följa upp att planerade aktiviteter genomförts med hög leveranskvalitet.

På nätet kan våra kunder beställa hem sina receptbelagda läkemedel samt handla receptfria läkemedel och handelsvaror ur hela vårt sortiment. För att anpassa oss till våra kunders behov krävs att vi fortsätter att utveckla våra arbetssätt och bli mer effektiva. För Apoteket Hjärtat är det därför viktigt att vi tillsammans skapar en god stämning och får medarbetarna att trivas. Välkommen till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du också chansen att sätta riktningen för vår helt nya E-handelslager inom logistik- och dagligvarubranschen. Som ledare och medarbetare på Apotek Hjärtat agerar du som ett föredöme, är lojal med företaget och är en god ambassadör för Apoteket Hjärtat både på och utanför arbetsplatsen. Vårt arbete består av stimulans, hög förändringstakt, utveckling av medarbetare och viljan av att uppnå resultat.

Vi är en del av ICA Gruppen som har verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Apoteket Hjärtats värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. Apoteket Hjärtat satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Vi erbjuder givetvis förmåner som, friskvårdsbidrag, ICA/Apoteks rabatter, tjänstepension med mera.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll som chef för avdelning Outbound kommer vara att anpassa och utveckla lagerverksamheten för att möta våra kunders höga krav och förväntningar. Självklart har du ett inkluderande arbetssätt och ser till att skapa engagemang och motivation hos medarbetarna på vägen!

  • Säkerställa ett optimalt orderflöde via plockning, packning och utleverans till kund och se till att vi uppfyller kundernas krav på kvalitet, kvantitet och tid.
  • Initiera och driva interna projekt gällande tex digitaliserade/automatiserade logistiklösningar
  • Arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete samt vidareutveckla och effektivisera processer och arbetssätt genom Lean och 5S.
  • Säkerställa att den dagliga driften på avdelning Outbound är optimalt bemannad samt att verksamheten bedrivs med hög kvalitet.
  • Säkerställa och utveckla samarbetet med vår partner för bemanningspersonal.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Sommaren 2022 kommer vi att flytta till nya fräscha lokaler vid Ingelsta, ett par kilometer från där vi har vår befintliga lagerverksamhet idag, för att kunna fortsätta expandera vår verksamhet.

Lagret består av avdelningarna Inbound, Outbound och Farmaci och produktionen har olika skift. Som chef för avdelningen Outbound, med plockning, packning och utleverans har du 4 direktrapporterande teamchefer som ansvarar för den dagliga verksamheten. Ni ansvarar tillsammans för en stor grupp medarbetare och du kommer också att arbeta nära de två övriga avdelningscheferna och du rapporterar till chefen för logistik och farmaci.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start hösten 2021 eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som idag kanske är arbetsledare eller gruppchef och vill ta ett större ansvar för dina arbetsuppgifter. Du vågar också vara chef och kan operativt delegera till dina medarbetare.

Du gillar en personalintensiv verksamhet där kulturen och medarbetarskapet står i fokus. Vi ser att du idag har ett resultat- och personalansvar där det är naturligt för dig att följa upp uppsatta strategier och efterfrågade resultat.

Som person är du strukturerad, analytisk och drivkraftig. Du är även förändringsbenägen och stresstålig. Du tycker om problemlösning och vill arbeta med både strategiska och operativa frågor. Som ledare är du kommunikativ, engagerad och har förmågan att coacha, stötta och utveckla dina medarbetare. Du uttrycker dig också obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.

Apotek Hjärtat
Arbetsgivare Apotek Hjärtat
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-27
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Hanholmsvägen 49 A, Norrköping