TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef Produkt och Marknad till Arbesko

Ansvara för produktutveckling och marknadsföring i en ledande roll på Arbesko i Kumla

Har du erfarenhet från projektledning och affärsutveckling? Trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt? Bra. Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en chef med ansvar för produktutveckling och marknad till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien, vilket gör att rollen innefattar en nära kontakt med internationella medarbetare.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef för Produkt och Marknad ansvarar du för medarbetare med kompetens inom produktutveckling och marknadsföring vilket bland annat innefattar design, utveckling av produkter, testning och kvalitetsfrågor. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VDn på Arbesko.

Arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Delaktighet i företagets ledningsgrupp där du bidrar till att utveckla hela Arbesko. Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko såväl som med externa partners.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från projektledning och produktutveckling. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom liknande bransch eller tillverkande industri. För att lyckas i rollen har du ett intresse och en nyfikenhet av att lära dig våra produkter och att lyssna på våra slutkunder för att säkerställa att vi möter deras behov.

Som person är du målfokuserad, nyfiken och med ett starkt engagemang. Vidare är du analytisk och strukturerad samt har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare ser du och tar vara på affärsmöjligheter och har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet.

Alla lediga jobb