TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till gruppen hållfasthet och simulering

En spännande roll för dig som är tekniskt intresserad och brinner för att utveckla dina medarbetare och verksamheten.

Vill du vara med att driva Väderstads fortsatta satsning inom provning? Vi söker nu en chef till gruppen hållfasthet och simulering. Som chef får du leda en grupp kompetenta provnings- och beräkningsingenjörer som tillsammans ansvarar för att verifiera produktens hållfasthet. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och drivs av att leda och att utveckla dina medarbetare. Låter det intressant? Bra. Då kan detta vara rollen för dig!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Väderstad AB får du arbeta i ett företag med starkt fokus på innovation och utveckling. Du tillhör en utvecklingsavdelning med totalt 160 engagerade och kompetenta medarbetare. 

Du verkar i en miljö med korta beslutsvägar, i en platt organisation samt i ett nära samarbete med andra kollegor på utvecklingsavdelningen, kunder och leverantörer. Våra värderingar är tillgängliga, innovativa och pålitliga. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Provningsingenjörerna i gruppen utför lastmätningar på maskin i fält samt ansvarar för hållfasthetsprovning i labb. Beräkningsingenjörerna arbetar med statiska och dynamiska simuleringar där indata baseras på provningsingenjörens underlag. I din roll som chef för gruppen är du en viktig kugge i att driva provningsverksamheten framåt samt stödja produktutvecklingen. Gruppen består av 12 medarbetare. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som ledare och med ett intresse för att vidareutveckla specialister. Du har sannolikt en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen eller flera års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och goda kunskaper inom mekanik samt erfarenhet av hållfasthetsberäkning och mätteknik. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med simulering.

Som person är du kommunikativ och duktig på att motivera andra. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter. Du utvecklar andra genom delegering och främjar medarbetarnas yrkesmässiga och personliga utveckling. Vidare främjar du en stabil atmosfär och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du fokuserar på resultatet och ser potentiella risker.  

Alla lediga jobb