TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till Memira Eyecenter i Växjö

Vi rekryterar en chef till det expansiva bolaget Memira Eyecenter i Växjö. Är du en engagerande ledare ute efter nya utmaningar?

Då kan detta vara något för dig! Vi söker nu en chef till Memira Eyecenter i Växjö, som lockas av att bygga upp och utveckla detta växande bolag som är på frammarsch i regionen. Här blir du en del av ett marknadsledande bolag som står för ett familjärt och jordnära klimat. Vi ser fram emot att ha dig med på resan att driva bolaget mot nya framgångar - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira Eyecenter kommer du in i en varierande roll, där du har som största fokus att förvalta och driva regionen framåt. Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och utgör en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som chef på Memira Eyecenter arbetar du i en expansiv organisation som är i centrum av en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester. 

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef på Memira Eyecenter i Växjö kommer du att axla en bred, varierande roll, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att ha organisatoriskt och ekonomiskt ansvar och vara en nyckelperson i expansionen av regionen. 

I rollen kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Memira Eyecenter i Växjö har kontor på Västra Esplanaden 9A. Start sker efter överenskommelse, men vi ser gärna att det blir så snart som möjligt. Du kommer att jobba kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet. Vissa resor kan tillkomma i tjänsten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som chef ser vi att du tidigare har jobbat i liknande roll med chefsansvar, så att du känner dig trygg i att leda teamet framåt för att nå företags gemensamma mål.

Vidare tror vi att du:

Vi ser det som meriterande för rollen om du har jobbat kliniskt.

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.

Alla lediga jobb