TNG
Cramo i Stockholm söker en IT Service Responsible

Cramo i Stockholm söker en IT Service Responsible

Till Cramos digitala kanaler i Stockholm Solna sökes en driven IT Service Responsible med tyngd inom Sharepoint samt O365.

Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-13
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Olivia Lindfors
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Olivia Lindfors

0728530996

Till Cramos digitala kanaler i Stockholm Solna sökes en driven IT Service Responsible med tyngd inom Sharepoint samt O365.

Är du intresserad av en verksamhetsnära roll där du ges möjligheten att vara med och påverka och förändra? Är kollegor med hög kompetensnivå, hög förändringstakt och en organisation som värdesätter utveckling viktigt för dig? Så är det rollen till Cramo som IT Service Responsible det du söker.

Rollen som IT Service Responsible, som tillhör avdelning Group IT är en nyckelfunktion i Cramos digitala resa. Det här är en utvecklande och unik möjlighet att få påverka utformningen på sin egen roll samtidigt som du får vara med att bygga arbetssätt och nödvändiga rutiner för både O365 och Digital Channels-området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inom sin bransch är Cramo marknadsledande i Norden och Europa. Utvecklingsvilja är ett av de värdeord som kännetecknar företaget Cramo, och det präglar den här rollen då du får möjligheten att påverka. Här arbetar alla tillsammans och hjälper och stöttar varandra för att alla är lika viktiga. Cramos arbetsmiljö uppmanar till samarbete där kollegor stöttar och delar sin kunskap och kompetens med varandra på alla nivåer inom företaget. Det är detta som skapar deras sammanhållning. Här blir du omgiven av fantastiska, kunniga medarbetare!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT Service Responsible hos Cramo är du systemansvarig och administratör för Sharepoint och collaboration tools samt, med stöd av företagets IT specialister, partners och verksamhet ansvara för att föreslå, utreda och implementera beslutande O365 funktioner.

Du kommer att:

  • Ansvara för bevakning av nyheter och funktioner kring Microsofts utveckling inom Sharepoint och O365 samt omvärldsbevakning
  • Skapa förvaltningsplaner för Sharepoint och O365 samt ha ansvar förlivscykelhantering av ingående tjänster kopplat till detta

Här kommer du att ansvara för kontakten med externa partners, leverantörer och verksamehten relaterat till Sharepoint och O365 samt delta i implementations- och utvecklingsprojekt och övrigt infrastrukturarbete. Du kommer att verka som 2nd linesupport internt inom området Sharepoint och fungera som kravställare mot tredjepartsleverantörer.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen sitter du i fräscha lokaler i Frösunda Solna och arbetar mellan 8:00-17:00 eller enligt överenskommelse med chef. I rollen förekommer beordrad övertid samt arbete vardagskvällar på servicefönster ca 1 gång i månaden (2-3 timmar).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning som inleds med ett introduktionsprogram på 2 dagar. Utöver det kommer du även bokas in på möten med nyckelpersoner, dels inom IT-organisationen men även inom verksamheten.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till rollen som IT Service Responsible på Cramo söker vi dig som har erfarenhet av systemförvaltning och projektarbete i en roll där du har administrerat, felsökt och skött underhållsarbete inom Sharepoint 2010 eller senare. Du har även erfarenhet av uppbyggnad av intranät (design, implementering, krav och koordinering) inom Sharepoint och har därför goda tekniska kunskaper inom Sharepoint. En eftergymnasial utbildning samt kunskap och relevant erfarenhet inom O365, AD, ITIL och Windows server och goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Har du tidigare hanterat leverantörer i en teknisk operativ roll och/eller har erfarenhet av CMS, gärna Episerver så är detta meriterande.

I teamet är det viktigt att du förespråkar ordning och struktur samt förstår vikten av att arbeta med livscykelhantering och tydliga strategier för att trivas. Cramo lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen måste du ha god kommunikativ förmåga vara prestigelöshet och van att skapa hållbara relationer, eftersom du dagligen kommunicerar och samarbetar med olika interna och externa funktioner. Vi tror att du är självgående, driven och problemlösare då din roll besitter flertalet ansvarsområden.

Cramo

Cramo

Cramo erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Det sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. Genom ett internationellt nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar Cramo det lokala företagets styrka med det internationella företagets resurser.

Cramo
Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-13
Olivia Lindfors
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Olivia Lindfors

0728530996

Räkna ut avståndet till jobbet

Rosenborgsgatan 12, Solna