TNG

Customer Service Support till företag i Malmö

Är du intresserad av att jobba med Customer Service Support inom FMCG i Malmö? Sök detta uppdrag redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-10-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Är du intresserad av att jobba med Customer Service Support inom FMCG i Malmö? Sök detta uppdrag redan idag!

Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta inom Customer Service Support, brinner för service och trivs med att ha många kontaktytor. Söker du nya utmaningar inom order, leverans och fakturering? Är du tillgänglig omgående och vill jobba mitt i Malmö med välkända produkter i en snabbrörlig organisation? Då är det dig vi söker till uppdraget inom Customer Service Support.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får chans att arbeta på ett välkänt och internationellt företag i centrala Malmö. Här får du möjlighet att bidra med ditt serviceinriktade sätt, administrativa ådra och kommunikativa förmåga. 

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Customer Service Support har som uppdrag att ge service och support till externa och interna kunder i Sverige, Danmark och Norge. I rollen kommer du att ha kontaktytor inom hela organisationen och ditt mål är att säkerställa en hög leveranssäkerhet genom bevakning och optimering av order, leveranser och fakturering. Arbetet omfattar även andra administrativa uppgifter, såsom avvikelsehantering, returhantering, reklamationer, krediteringar och att registrera masterdata. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid som förväntas starta omgående och pågå till den siste augusti 2019.
Du kommer att vara placerad i centrala Malmö med goda pendlingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från kundservicearbete. Du har troligen arbetat med orderhantering, kreditering och reklamationer tidigare. För att lyckas i rollen behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya saker, har en god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Vi ser gärna att du har arbetat inom FMCG. Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Movex/M3.

Som person har du en god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har ett lösningsfokuserat tankesätt där du alltid ser till att hitta de bästa lösningarna för kund, kollegor och samarbetspartners. Vidare är du drivande och har en vilja att arbeta med ständiga förbättringar och effektivisering i arbetsprocesserna. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-09
Angelina Nilsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Malmöhusvägen 1, Malmö


map