TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till ögonlaserföretaget Memira Eyecenters huvudkontor i Stockholm

Memira Eyecenter söker dig som är kommunikativ i både tal och skrift på danska och svenska. Du är social och engageras av att arbeta inom kundservice och att få hjälpa människor. I denna tjänst erbjuds du stor variation, frihet under ansvar, bra arbetsvillkor och glädjen att få arbeta på ett innovativt företag. Vill du arbeta i en inspirerande roll på ett företag som karaktäriseras av ledorden engagerad, trygg och handlingskraftig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en spännande roll med arbetsuppgifter som verkligen genererar ett värde till slutkunden. Det finns goda karriärmöjligheter, utmanande uppgifter och en stimulerande arbetskultur. Du erbjuds ett gediget introduktionsprogram och stöd internt. Memira Eyecenters ledord är att varje anställd är en viktig lagspelare som arbetar mot ett gemensamt mål.

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjänstmedarbetare har du alltid kunden i fokus. Du kommunicerar via mail och telefon med företagets dansktalande kunder. Du ger kunderna en bra service och hjälper dem att boka tid, svara på frågor, lämna information etc. Du har också nära kontakt med klinikerna i Danmark, där du samordnar tider för besök och aktiviteter. Internt kommer du att vara i kontakt med optiker, kirurger och klinikpersonal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning hos Memira Eyecenter. Tjänsten är på dagtid, heltid med start så snart som möjligt. Placering kommer att vara på Memiras moderna kontor i Stockholm City. Under hösten 2020 flyttar Memira Eyecenter in i det nya Eye Center of Excellence vid Karolinska universitetssjukhuset - ett centrum där vård, forskning och utveckling inom ögonområdet stimuleras genom nära samverkan mellan akademin, offentliga och privata aktörer. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en starka kommunikativa färdigheter och en talang för att skapa förtroende och mervärde för dina kunder. Du har några års erfarenhet av att arbetat med service och har en fallenhet för att kommunicera via telefon och mail. Inget krav på eftergymnasial utbildning. Du är ansvarstagande och vill bli en del i ett ambitiöst team, samtidigt som du motiveras av att arbeta självständigt för att nå dina mål. Som person är du noggrann, lösningsorienterad och målmedveten. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på danska och det är en fördel om du behärskar det svenska språket. Du har en trevlig och öppen attityd och engageras av att leverera ett värde till människor.

Alla lediga jobb