TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Data Warehouse-utvecklare, SEB Stockholm

Gillar du variation? Som Data Warehouse-utvecklare hos SEB får du jobba med ett end-to end-perspektiv i nära dialog med affären!

Välkommen till SEB Kort och Data Warehouse-teamet! Här väntar en vardag med stor variation och ett team genomsyrat av samarbetsvilja och öppenhet. Du får en chans att arbeta med hela Data Warehouse-processen efter intresse och erfarenhet. Vi är mitt inne i en spännande fas i vår agila och digitala transformeringsresa som ger dig möjlighet att bidra med nya innovativa lösningar. Då vår bransch är i förändring så kommer du också få lära dig mer om moderna digitala betalningslösningar och ny teknik!

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken, varav det mest kända är Eurocard samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med ca 600 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Vi erbjuder dig: 

Som Data Warehouse-utvecklare får du jobba med stora datavolymer som ställer höga krav på säkerhet och prestanda. Du kommer jobba i både back- och frontend. Arbetet spänner över hela området från bearbetning av källdata och modellering till presentation och visualisering av data.Det innebär att du kommer bland annat få:

 

Du kommer vara del av Data Warehouse Systems inom SEB Kort IT. Teamet består av mångfacetterad och tvärfunktionell kompetens. Du samarbetar med bland annat utvecklare, lösningsarkitekter och domänarkitekt i samma team. Totalt är det 14 kollegor i teamet som alla delar intresset för att utveckla ett Data Warehouse i världsklass! Kontoret är placerat i nybyggda och moderna lokaler i Solna, bara ett stenkast från Mall of Scandinavia.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att komma till din rätt i rollen som Data Warehouse-utvecklare ser vi gärna att du har erfarenhet av Informatica, SQL och BI-utveckling. Kännedom om SAP Business Objects, Tableau eller Data Vault är meriterande. Vidare är tidigare erfarenhet av bank och finans samt ett intresse för verksamheten meriterande.
I rollen som Data Warehouse-utvecklare kommer du arbeta med stora kontaktytor inom och utanför Sverige vilket innebär att du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


Som person så tror vi att du är nyfiken och vill ständigt lära nytt och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Du är både en teamspelare och en person som kan jobba självständigt och tycker om att jobba med utmanande och komplexa frågeställningar. Du har ett intresse för så väl utveckling som bank finans och vår affär.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb