TNG
Data Warehouse-utvecklare, SEB Stockholm

Data Warehouse-utvecklare, SEB Stockholm

Gillar du variation? Som Data Warehouse-utvecklare hos SEB får du jobba med ett end-to end-perspektiv i nära dialog med affären!

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-11
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel
Madelene Larsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Gillar du variation? Som Data Warehouse-utvecklare hos SEB får du jobba med ett end-to end-perspektiv i nära dialog med affären!

Välkommen till SEB Kort och Data Warehouse-teamet! Här väntar en vardag med stor variation och ett team genomsyrat av samarbetsvilja och öppenhet. Du får en chans att arbeta med hela Data Warehouse-processen efter intresse och erfarenhet. Vi är mitt inne i en spännande fas i vår agila och digitala transformeringsresa som ger dig möjlighet att bidra med nya innovativa lösningar. Då vår bransch är i förändring så kommer du också få lära dig mer om moderna digitala betalningslösningar och ny teknik!

OM JOBBET

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken, varav det mest kända är Eurocard samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med ca 600 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Vi erbjuder dig: 

Som Data Warehouse-utvecklare får du jobba med stora datavolymer som ställer höga krav på säkerhet och prestanda. Du kommer jobba i både back- och frontend. Arbetet spänner över hela området från bearbetning av källdata och modellering till presentation och visualisering av data.Det innebär att du kommer bland annat få:

  • Jobba med ETL-utveckling och databasutveckling i Informatica, ERwin och Oracle databaser
  • Tillgängliggöra och visualisera data i bland annat SAP Business Objects och Tableau
  • Lära dig moderna digitala betallösningar och ny teknik

 

Du kommer vara del av Data Warehouse Systems inom SEB Kort IT. Teamet består av mångfacetterad och tvärfunktionell kompetens. Du samarbetar med bland annat utvecklare, lösningsarkitekter och domänarkitekt i samma team. Totalt är det 14 kollegor i teamet som alla delar intresset för att utveckla ett Data Warehouse i världsklass! Kontoret är placerat i nybyggda och moderna lokaler i Solna, bara ett stenkast från Mall of Scandinavia.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att komma till din rätt i rollen som Data Warehouse-utvecklare ser vi gärna att du har erfarenhet av Informatica, SQL och BI-utveckling. Kännedom om SAP Business Objects, Tableau eller Data Vault är meriterande. Vidare är tidigare erfarenhet av bank och finans samt ett intresse för verksamheten meriterande.
I rollen som Data Warehouse-utvecklare kommer du arbeta med stora kontaktytor inom och utanför Sverige vilket innebär att du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


Som person så tror vi att du är nyfiken och vill ständigt lära nytt och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Du är både en teamspelare och en person som kan jobba självständigt och tycker om att jobba med utmanande och komplexa frågeställningar. Du har ett intresse för så väl utveckling som bank finans och vår affär.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-11
Madelene Larsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, 169 56 Solna