TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Deltidsjobb som ekonomiassistent i Göteborg

Söker du ett meriterande deltidsjobb som ekonomiassistent? Nu söker vi dig som brinner för ekonomi till uppdrag i Göteborg!

För dig som brinner för ekonomi, är tillgänglig omgående och söker ett meriterande deltidsjobb som ekonomiassistent har vi ett spännande uppdrag på deltid till ett attraktivt investeringsbolag i centrala Göteborg! Kanske studerar du eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba inom ekonomi nära verksamheten. Tjänsten, som är på 40-60%, är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader framåt. Låter det intressant? Då uppdraget är omgående och vi har löpande urval är det bra att söka snarast!

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom detta uppdrag erbjuds du möjligheten till meriterande erfarenheter och därmed chansen till att utvecklas inom din roll som ekonom. Du erbjuds också möjligheten att vidga din kontaktyta och växa professionellt. Uppdraget som ekonomiassistent är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Under tiden omfattas du självklart av våra kollektivavtal, försäkringar och förmåner. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer du jobba med sedvanliga arbetsuppgifter inom ekonomi. Du kommer bland annat jobba med: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid, 40-60%, med omgående start. Du sitter i lokaler på attraktiv adress i centrala Göteborg.

Uppdraget är ett bemanningsuppdrag. Detta innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, kanske studerar du nu och är ivrig till att jobba vid sidan av dina studier? Vi ser också att du har ett öga för noggrannhet och arbetar systematiskt då jobbet som ekonomiassistent kräver noggrann granskning men också förmågan att hantera flera uppgifter. Som person är du vidare initiativtagande och lyhörd. Du behärskar också svenska obehindrat i tal och skrift.  

Det är vidare meriterande om du har någon tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och har genom arbete eller studier erfarenhet av vanliga affärssystem inom ekonomi. 

Alla lediga jobb