TNG
Demand Planner till Cloetta i Malmö

Demand Planner till Cloetta i Malmö

Brinner du för prognostisering av försäljning, trivs med frihet under ansvar och gillar att arbeta med ständiga förbättringar?

Arbetsgivare Cloetta
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-18
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Frukost Frukost
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Angelina Nilsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Brinner du för prognostisering av försäljning, trivs med frihet under ansvar och gillar att arbeta med ständiga förbättringar?

Som Demand Planner hos Cloetta i Malmö kommer du att ingå i det Skandinaviska Demand-teamet och ha en central roll i planeringsarbetet av Cloetta Sveriges produktportfölj. Din insats som Demand Planner är avgörande för att vi ska klara en hög varuförsörjning i balans med efterfrågan, lagerbehållning och minimalt svinn. För att lyckas krävs ett tätt och bra samarbete med vår marknads- och försäljningsorganisation i Sverige. Här får du möjlighet att bli del av ett förbättringsinriktat och internationellt företag där du får chans att påverka.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Cloetta ligger ett stort fokus på att kontinuerligt arbeta med förbättringar. Här får du möjlighet att komma in och bidra med din kompetens inom planering inom supply chain för att säkra våra försäljningsprognoser. Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete med många kontaktytor i organisationen. Vi har en positiv attityd, är stolta över vårt företag, våra varumärken och produkter och mest av allt ... vi gillar det vi gör och har roligt på vägen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvar för att skapa strategiska prognoser för alla våra produkter.
 • Ansvar för prognoser på kort och lång sikt.
 • Följa upp och vidta åtgärder utifrån den löpande försäljningen, kampanjer, lanseringar, utfasningar, säsonger samt trender i marknaden.
 • Beräkning av nyckeltal (KPI) och analysera skillnader som uppstår mellan prognos och försäljning.
 • Planera och genomföra prognosmöten med Key Account Managers.

Ditt arbete är till stor del baserat på möten inom organisationen som bygger på bred kommunikation och analyser.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett samarbetsinriktat team bestående av 6 personer. Du kommer att ha ett nära samarbete med försäljnings- och marknadsavdelningen samt en tät kontakt med både kundservice och funktioner inom Supply Chain. Du kommer att arbeta på Cloettas huvudkontor i centrala Malmö, beläget i närheten av Triangeln och dess pendlingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Minst två års erfarenhet av planering inom supply chain.
 • Kandidatexamen inom ekonomi eller supply chain alternativt en eftergymnasial utbildning inom supply chain.
 • Goda kunskaper inom Excel och en vana att använda formler.
 • Systemintresse.
 • Goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Meriterande om du har:

 • Erfarenhet av Demand Planning
 • Erfarenhet från FMCG
 • Erfarenhet av att använda ERP-system/affärssystem

Som person gillar du analysarbete och ser snabbt samband mellan olika fakta. Du har du ett ansvarstagande sätt och styrs av och håller deadlines. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, har ett driv framåt likväl som att du trivs med att samarbeta i team. I rollen kommer du arbeta med planering och mycket data varför söker vi dig med ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Då du i denna roll har många kontaktytor både internt och externt krävs det att du har en god kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Naturligtvis delar du också våra värderingar - Focus, Teamplay, Passion & Pride.

Cloetta

Cloetta

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Karamellkungen, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.

I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt skandinaviska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i våra fabriker i Ljungsbro och i Helsingborg.

Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com

Arbetsgivare Cloetta
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-18
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Brogatan 7 Malmö