TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Demand Planner till Cloetta i Malmö

Brinner du för prognostisering av försäljning, trivs med frihet under ansvar och gillar att arbeta med ständiga förbättringar?

Som Demand Planner hos Cloetta i Malmö kommer du att ingå i det Skandinaviska Demand-teamet och ha en central roll i planeringsarbetet av Cloetta Sveriges produktportfölj. Din insats som Demand Planner är avgörande för att vi ska klara en hög varuförsörjning i balans med efterfrågan, lagerbehållning och minimalt svinn. För att lyckas krävs ett tätt och bra samarbete med vår marknads- och försäljningsorganisation i Sverige. Här får du möjlighet att bli del av ett förbättringsinriktat och internationellt företag där du får chans att påverka.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Cloetta ligger ett stort fokus på att kontinuerligt arbeta med förbättringar. Här får du möjlighet att komma in och bidra med din kompetens inom planering inom supply chain för att säkra våra försäljningsprognoser. Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete med många kontaktytor i organisationen. Vi har en positiv attityd, är stolta över vårt företag, våra varumärken och produkter och mest av allt ... vi gillar det vi gör och har roligt på vägen.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Frukost
Frukost
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt arbete är till stor del baserat på möten inom organisationen som bygger på bred kommunikation och analyser.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett samarbetsinriktat team bestående av 6 personer. Du kommer att ha ett nära samarbete med försäljnings- och marknadsavdelningen samt en tät kontakt med både kundservice och funktioner inom Supply Chain. Du kommer att arbeta på Cloettas huvudkontor i centrala Malmö, beläget i närheten av Triangeln och dess pendlingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Meriterande om du har:

Som person gillar du analysarbete och ser snabbt samband mellan olika fakta. Du har du ett ansvarstagande sätt och styrs av och håller deadlines. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, har ett driv framåt likväl som att du trivs med att samarbeta i team. I rollen kommer du arbeta med planering och mycket data varför söker vi dig med ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Då du i denna roll har många kontaktytor både internt och externt krävs det att du har en god kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Naturligtvis delar du också våra värderingar - Focus, Teamplay, Passion & Pride.

Alla lediga jobb