TNG
Depåchef till MTR, Norsborg

Depåchef till MTR, Norsborg

MTR Tech söker en affärsdriven chef för tunnelbanans depå till Norsborg, Stockholm

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-11
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

MTR Tech söker en affärsdriven chef för tunnelbanans depå till Norsborg, Stockholm

MTR Tech utvecklings- och förändringsresa fortsätter och vi växer. Till vår nybyggda tunnelbanedepå belägen i Norsborg söker vi nu en depåchef som vill vara med på vår fortsatta resa. Du är affärsdriven och har erfarenhet av att driva förändringsprojekt. Hos oss kommer du bygga upp, leda och utveckla den dagliga verksamheten. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, projektledning och förändringsarbete. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR är ett starkt internationellt varumärke välkänt för sitt samhällsengagemang där företaget verkar.

Hos oss på MTR är vi öppna, varma och omtänksamma. I organisationen jobbar vi på ett tydligt, samverkande och pålitligt sätt där målet är att hela tiden möta och överträffa våra kunders behov. Våra värderingar; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat, är den röda tråden och vår ledstjärna i allt vi gör. Våra värderingar hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som depåchef kommer du bygga upp den nya depån och jobba med påverkan över enhetens operativa och strategiska arbete. Genom ditt starka intresse för teknik och ledarskap jobbar du målfokuserat tillsammans med ditt team samt samverkar med teamen på övriga depåer. Det är tillsammans som ni når uppsatta mål.

Du ansvarar för tunnelbanedepåns verksamhet, där du med fokus på leverans, trafiksäkerhet och kvalité driver och utvecklar arbetet framåt. Du kommer också att ansvara eller vara starkt involverad i flera av MTR Techs pågående och kommande projekt. Vissa projekt är redan igång medan andra kommer att rullas ut i takt med att vårt stora förändringsarbete fortskrider. Vi erbjuder dig en dynamisk roll i en verksamhet som genomgår skiftet där vi fasar ut gammal teknik och implementerar den senaste tekniken som ska underhållas för optimal hållbarhet.

Hos MTR välkomnas du in till ett företag som präglas av inkludering, medarbetartillit och en ambition om att vara bäst på kvalificerat underhållsarbete. Du kommer att utgå ifrån vår depå i Norsborg. Depån stod färdigbyggd i december 2016 och är väl rustad för att hantera och underhålla en modern spårburen tunnelbaneflotta.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Övergripande platsansvar inkl. personal, miljö- och arbetsmiljöansvar
  • Ansvar för rutiner och styrande dokument samt att dessa implementeras och efterlevs
  • Tillsammans med produktionschefen arbeta med daglig styrning, avvikelserapportering och förbättringar
  • Över depå och bolagsgränser etablera och förstärka samarbetet genom samordning och samverkan
  • Genom nära kontakt med kunder ansvara och säkerställa att MTR uppfyller underhållsåtaganden och leverans av tåg med rätt kvalitet och kostnadseffektivitet
  • Följa upp och analysera nyckeltal
  • Ansvar för kompetens och behörighet för underställd personal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Depåchef leder du dagligen 14 kompetenta och rutinerade medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen för underhållsproduktionen av våra trafikdepåer och bidrar aktivt till att ta fram strategier som syftar till att effektivisera och utveckla verksamheten och MTR Tech som organisation. Då MTR befinner sig i transformeringen och går från gammal till ny teknik där tunnelbanans C 30-flottan står i centrum kommer du att vara ansvarig för olika projekt som är kopplade till denna förändring. Du ansvarar även för att bygga upp underhållsarbete för flottan och rapporterar till Head of Maintenance.
Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet som ledare, gärna från en teknikintensiv verksamhet. Du har sannolikt tidigare haft eget budget- och resultatansvar, är van vid uppföljningar av nyckeltal, mätningar och rapporter samt har god erfarenhet av projektledning. Utöver det har du även drivit förändringsarbete i projektform.

Du är en stabil ledare som är trygg i sitt ledarskap och duktig på att coacha och utveckla genom delegering. Du har erfarenhet av förändringsarbete, är analytisk och affärsorienterad. Eftersom du har modet att prova nya angreppssätt är du även prestigelös, inkluderande och uppmuntrande med förståelsen om att personalen är företagets främsta resurs. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare med stort medarbetarfokus och teknikintresse som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar sina medarbetare och utvecklar verksamheten.

MTR Tech

MTR Tech

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-11
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Hallundavägen 45