TNG
Depåoperatör till Preem depå i Helsingborg

Depåoperatör till Preem depå i Helsingborg

Söker du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom drift och teknik, samtidigt som du bidrar till ett hållbart samhälle?

Arbetsgivare Preem AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-08
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Söker du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom drift och teknik, samtidigt som du bidrar till ett hållbart samhälle?

Som depåoperatör på Preem depå i Helsingborg får du en arbetsroll inom driftteknik där du kan utvecklas under flera år. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för drift och underhåll av Preems Helsingborgsdepå där säkerhet och miljö är ditt största fokus. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle och en omställning från fossilt till förnybart bränsle. Är du den som vill vara med på denna gröna resa i högt tempo? Välkommen med din ansökan!

Jobba för framtiden redan i dag

Jobba för framtiden redan i dag

Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens väg från källa till kund. Preem har sex operativa depåer från Helsingborg i söder till Gävle i norr. Tillsammans har de ett årligt genomslag på cirka 3,2 miljoner kubikmeter eller 3,2 miljarder liter.

Helsingborgsdepån är Preems sydligaste depå och viktig del i distributionsnätet för södra Sverige. Preem leder omställningen mot ett hållbart samhälle med flera gröna initiativ där du som medarbetare är en viktig del. En arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och framåtanda.

Som depåoperatör har du en varierande och ansvarsfull arbetsroll i ett team av fyra personer. Tillsammans ansvarar du för drift och underhåll av Preems Helsingborgsdepå, allt enligt gällande direktiv och tillstånd. Arbetsuppgifter består bl.a. av:

  • Löpande administration kring produktflödenas underhåll.
  • Kontrollera att tankfordon och dess chaufförer följer givna lastnings- och säkerhetsregler.
  • Genomföra daglig tillsyn och underhåll samt dokumenterar utförda åtgärder på depån.
  • Bevaka att föreskrifter gällande skydd, säkerhet och miljö efterlevs inom depåområdet.


Tjänsten är en direktrekrytering till Preem och är en heltidstjänst baserat på dagtid med flex. Beredskap med krav på inställelse inom 1 timma. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Har du den här bakgrunden?

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller kanske har du läst en YH-utbildning som Drifttekniker? Du behärskar svenska och engelska och har god datakunskap. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom processindustri eller hantering av drivmedel eller kemiska produkter. Har du även erfarenhet från underhållsarbete inom el och kompetens kring styrsystem och automatiserad teknik är det ett plus. Vana av arbetstillståndshantering är meriterande, så är även tidigare erfarenhet av riskbedömningar.

Är det här du?

Är det här du?

Som person är du engagerad och tar initiativ till problemlösning, med en positiv inställning till förbättringsarbete, då Preem vill ligga i framkant. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.

Då arbetsuppgifterna är varierande är du prestigelös och har en naturlig fallenhet för att hjälpa till där det behövs. Du behåller en hög nivå av noggrannhet och är kvalitetsmedveten i ditt arbete, med stort fokus på säkerhet och miljö. Vidare ser vi att du som söker är lyhörd, van att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande, eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Preem AB

Preem AB

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. En övervägande del av vår produktion, närmare 80 procent, exporteras till den internationella marknaden, främst till nordvästra Europa. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning 92 miljarder SEK.

Preem AB
Arbetsgivare Preem AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-08
Martin Andersson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Oljehamnsleden 59, Helsingborg