TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

View all jobs

DevOps Engineer till Cision i Stockholm

Vi söker dig som vill driva och utveckla DevOps- området på det världsledande IR och PR-distributionsföretaget Cision i Stockholm.

På Cision får du möjlighet att sätta din prägel på denna nya roll inom DevOps där du kommer leda arbetet mot automatiserade processer och utveckla byggprocessen för de affärskritiska applikationerna. Vill du agera ambassadör inom området DevOps på detta expansiva bolag som är världsledande inom sitt område? Sök då tjänsten nu!

VI ERBJUDER DIG

Möjligheten till en viktig roll i att ta fram ramverket för DevOps- området samtidigt som du får vara med och bygga tjänsten i fråga.

Du får arbeta med Cisions egenutvecklade och marknadsledande produkter som används av en majoritet av Stockholmsbörsens företag och mängder av kända varumärken.

En tjänst på ett modernt bolag med stark kultur och "teamspirit" med frihet under ansvar och där det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet.

New tech
New tech
Pension contributions
Pension contributions
Workout at business hours
Workout at business hours
Professional development
Professional development

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I denna roll deltar du i det löpande sprintarbetet med fokus på automatisering, driftaspekter och arbetar då nära ProdOps. Du kommer även delta i flertalet processer, bland annat release, incident- och problemhantering.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i det Agila Scrum-teamet som idag består av 6 utvecklare och 2 st QA. Cision sitter i dag i attraktiva lokaler vid Garnisonen på Östermalm i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig och utvecklande miljö där du själv drivs av intresset för nya tekniker och håller dig á jour inom ditt område. Du är engagerad som person och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak och där man samarbetar och delar med sig av sina kunskaper inom teamen.

Du har en gedigen förståelse inom Scrum och Agila metoder samt Continuous Integration och - Delivery. Du bemästrar någon av följande scriptspråk exempelvis: Powershell, Python eller Javascript. Mycket är baserat på Windowsmiljö (.Net) men även en del linuxservrar finns i systemparken. Har du erfarenhet av molnplattformar inom AWS med avseende på automatisering är det ett plus.

Då Cision är ett internationellt företag krävs det att du är flytande i Engelska i tal och skrift, Svenska är inte ett krav men är meriterande.

View all jobs