TNG
Digital produktägare till GS1 Sweden i Stockholm

Digital produktägare till GS1 Sweden i Stockholm

Har du erfarenhet som produktägare och gillar att vara länken mellan affären och IT? GS1 Sweden söker nu en produktägare!

Arbetsgivare GS1
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-15
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Therese Goldring
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Har du erfarenhet som produktägare och gillar att vara länken mellan affären och IT? GS1 Sweden söker nu en produktägare!

Som produktägare på GS1 Sweden kommer du att jobba med tjänsteprodukter och vara länken mellan externa användare och interna utvecklare och UX-specialister med många kontaktytor. Vill du bli en del av en sammansvetsat team i en organisation som ligger i framkant vad gäller den senaste utvecklingen av sin produkt? Letar du efter ett jobb med kontor i centrala Stockholm? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som produktägare kommer du att ansvara för de tjänsteprodukter som GS1 tillhandahåller och dagligen arbeta med att utveckla GS1 Swedens produkter för att ha de bästa produkterna på marknaden för att hantera produktinformation, digital produktkvalitet och produktbilder

GS1 Sweden strävar efter att vara en vital affärskoppling till kundernas digitala affärssystem och är stolta över att ha en nyckelroll i att utveckla affärer genom deras digitala lösningar. GS1 Sweden sitter centralt placerade nära Stockholms Centralstation i ljusa och trevliga lokaler. GS1 kan erbjuda dig både en varm och personlig arbetsmiljö med engagerade och trevliga kollegor och ett attraktivt förmånspaket. Deras vision är att tillsammans medmedarbetarna skapa en rolig och utvecklande arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som produktägare på GS1 Sweden har du täta samarbeten i hela organisationen och med externa kunder. Du styr mycket av ditt eget arbete och har arbetsuppgifter som inkluderar: 

  • Vara länken mellan användare, utvecklare, analytiker och UX-specialister för att kontinuerligt optimera kundupplevelsen genom en bra balans mellan tekniska förbättringar och nya funktioner
  • Definiera, organisera och prioritera krav för utveckling och arbeta nära organisationen kring processer och prioriteringar
  • Hantera kvalitetskrav och samarbeta med Produktchef gällande prioritering och planering av roadmap och backlog
  • Stödja och koordinera kommunikation och information internt och externt. Exempelvis kunna hålla utbildningar, presentationer och dragningar internt och för externa representanter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är både strategisk och operativ och du behöver vara bra på att lyssna in önskemål om förändringar, sammanställa affärskrav och kunna samordna utvecklingsjobb med UX och IT

Tjänsten är på heltid med start i september/oktober 2019 och du är placerad på GS1 kontor i centrala Stockholm. Du rapporterar till produktchefen men har många interna och externa beröringspunkter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet som produktägare inom IT och digitalisering och är van att jobba med tjänsteprodukter och processer. För att kunna axla rollen är det viktigt att du är van att jobba brett och vara en bryggfunktion internt, samt att du har mycket god förmåga att formulera affärskrav. Tidigare erfarenhet av Jira eller komplexa ärendehanteringssystem är meriterande, men det viktigaste är att du är tekniskt lagd och har ett stort intresse för utveckling och digitalisering. 

Som person ser vi att du är kommunikativ, då du har många kontaktytor både internt och externt. Du behöver kunna både svenska och engelska, i tal och skrift, då du ansvarar för att både ta fram underlag samt att hålla i utbildningar. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och självständigt prioritera och fördela din tid, då det ibland kan vara ett högt tempo. 

Vill du ha en roll där du får mycket input och möjlighet att utveckla och förbättra tjänsteprodukter för optimal kundupplevelse? Gillar du att bidra till det stora genom din lokala insats? Då är det här rollen för dig. Sök tjänsten nu!

GS1

GS1

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.

Se filmen om Validoos tjänsteutbud.

Arbetsgivare GS1
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-15
Therese Goldring
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm