TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Digital produktägare till GS1 Sweden i Stockholm

Har du erfarenhet som produktägare och gillar att vara länken mellan affären och IT? GS1 Sweden söker nu en produktägare!

Som produktägare på GS1 Sweden kommer du att jobba med tjänsteprodukter och vara länken mellan externa användare och interna utvecklare och UX-specialister med många kontaktytor. Vill du bli en del av en sammansvetsat team i en organisation som ligger i framkant vad gäller den senaste utvecklingen av sin produkt? Letar du efter ett jobb med kontor i centrala Stockholm? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som produktägare kommer du att ansvara för de tjänsteprodukter som GS1 tillhandahåller och dagligen arbeta med att utveckla GS1 Swedens produkter för att ha de bästa produkterna på marknaden för att hantera produktinformation, digital produktkvalitet och produktbilder

GS1 Sweden strävar efter att vara en vital affärskoppling till kundernas digitala affärssystem och är stolta över att ha en nyckelroll i att utveckla affärer genom deras digitala lösningar. GS1 Sweden sitter centralt placerade nära Stockholms Centralstation i ljusa och trevliga lokaler. GS1 kan erbjuda dig både en varm och personlig arbetsmiljö med engagerade och trevliga kollegor och ett attraktivt förmånspaket. Deras vision är att tillsammans medmedarbetarna skapa en rolig och utvecklande arbetsplats.

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som produktägare på GS1 Sweden har du täta samarbeten i hela organisationen och med externa kunder. Du styr mycket av ditt eget arbete och har arbetsuppgifter som inkluderar: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är både strategisk och operativ och du behöver vara bra på att lyssna in önskemål om förändringar, sammanställa affärskrav och kunna samordna utvecklingsjobb med UX och IT

Tjänsten är på heltid med start i september/oktober 2019 och du är placerad på GS1 kontor i centrala Stockholm. Du rapporterar till produktchefen men har många interna och externa beröringspunkter.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet som produktägare inom IT och digitalisering och är van att jobba med tjänsteprodukter och processer. För att kunna axla rollen är det viktigt att du är van att jobba brett och vara en bryggfunktion internt, samt att du har mycket god förmåga att formulera affärskrav. Tidigare erfarenhet av Jira eller komplexa ärendehanteringssystem är meriterande, men det viktigaste är att du är tekniskt lagd och har ett stort intresse för utveckling och digitalisering. 

Som person ser vi att du är kommunikativ, då du har många kontaktytor både internt och externt. Du behöver kunna både svenska och engelska, i tal och skrift, då du ansvarar för att både ta fram underlag samt att hålla i utbildningar. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och självständigt prioritera och fördela din tid, då det ibland kan vara ett högt tempo. 

Vill du ha en roll där du får mycket input och möjlighet att utveckla och förbättra tjänsteprodukter för optimal kundupplevelse? Gillar du att bidra till det stora genom din lokala insats? Då är det här rollen för dig. Sök tjänsten nu!

Alla lediga jobb