TNG
Digital säljkoordinator till TNG Örebro

Digital säljkoordinator till TNG Örebro

Nu söker vi en digital säljkoordinator till vårt LeadGen-team. Du kommer dagligen bidra till TNG AB:s digitala försäljning!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-05
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Vendela Ekstrand Hamrén
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Nu söker vi en digital säljkoordinator till vårt LeadGen-team. Du kommer dagligen bidra till TNG AB:s digitala försäljning!

Gillar du att skriva säljande mejl som sticker ut, stötta kollegor med kundadministration och går igång på att följa den digitala säljresan? Bra! Då ska du söka dig till TNG:s LeadGen-team. Här hittar du en innovativ, visionsdriven och fördomsfri arbetsgivare.

Välkommen till en arbetsplats där du dagligen kan påverka och bidra till rekryteringsbranschens främsta och mest konverterande innehåll. Som digital säljkoordinator stöttar du våra olika varumärken (TNG, TNG Tech, Ada Digital med flera), i deras digitala kunddialog och försäljning.

I rollen jobbar du projektbaserat mot deadlines där du självständigt och strukturerat bearbetar kunder och prospects digitalt utifrån satt planering. Du administrerar och bygger även automatiska mejlflöden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som digital säljkoordinator hos oss på TNG får du:

  • Ett jobb att trivas på med balans mellan jobb och fritid! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin 2020 ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58. "Världsklass" då benchmark är +2.
  • En given plats i TNG:s växande digitala säljteam. Vi ser hur bra innehåll genererar nya affärer varje dag – ditt arbete kommer göra skillnad!
  • En tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss fram och drivs av visionen att olika perspektiv, erfarenheter och bakgrunder är sådant som för oss framåt.
  • Ett utvecklande jobb där du får lära dig spännande programvaror inom Martech, Customer Acquisition liksom Marketing Automation.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som digital säljkoordinator i vårt LeadGen-team kommer du att:

  • Segmentera, skriva och skicka säljande mail till utvalda målgrupper av kunder och prospects (både textmejl och HTML).
  • Administrera CRM-systemet och koordinera e-postkampanjer. Du fungerar även som stöd till övriga organisationen.
  • Bygga automatiserade flöden med riktat innehåll till de olika målgrupperna.
  • Kvalitetssäkra kontakter innan överlämning till kundansvarig.
  • Koordinera inkommande leads och bokningar.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som säljkoordinator rapporterar du direkt till vår teamlead för digital försäljning som också sitter i Örebro. Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning.

Här blir du självklart en del av gemenskapen på TNG. På kontoret som är beläget centralt i Örebro träffar du våra rekryterare och dina två kollegor i DSM-teamet som du även kommer att samarbeta med.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som digital säljkoordinator letar vi efter dig som har ett säljtänk - det vill säga att du förstår dig på olika målgrupper och att du kan nå fram till dessa genom dina mejlutskick. Med andra ord förstår du hur B2B-försäljning och kundupplevelse fungerar. Därför blir det viktigt att du kan uttrycka dig professionellt på svenska.

Vidare trivs du i en självgående roll där du vågar ta för dig och håller dina deadlines. Du förstår dig på olika branscher och roller, samt har förståelse kring hur svenska företags organisationsstruktur ser ut. De områden du inte redan har koll på sätter du dig gärna in i för att lyckas nå rätt målgrupper.

Det är meriterande om du har tidigare kunskap i något CRM-system, samt att du har jobbat med e-mail marketing. Vi ser också gärna att du har intresse för eller erfarenhet från försäljning och/eller digital marknadskommunikation. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-05
Vendela Ekstrand Hamrén
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro