TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

DNB Internship 2020 i Stockholm

Är du student med minst ett år kvar till examen? Välkommen med din anmälan för att få veta mer om DNB Internship i Stockholm!

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. Snart öppnar vi ansökningarna för kommande årets internship 2020.

Skicka in en ansökan via denna annons så kommer du att få den senaste informationen om internship på DNB 2020 så att du inte missar denna möjlighet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vårt internship är lite grann som ett kortare traineeprogram. Rent praktiskt innebär det att vi erbjuder dig ett sommarjobb utöver det vanliga på några av våra mest intressanta avdelningar. Du kommer att få arbeta med några av de absolut främsta i branschen och dessutom få lära känna DNB som en potentiell framtida arbetsgivare.

För dig som satsar på en framtid inom finans- och banksektorn – eller ännu inte vet så mycket och vill lära mera – är det här det perfekta sommarjobbet!

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Varje internship kommer ha fokus på olika områden och arbetsuppgifterna kommer anpassas där efter. Tanken är att under åtta veckor i sommar tar du dig an projekt, få utrymme till att lyssna men minst lika mycket komma med egna idéer och bidra med nya perspektiv.

Mer information om detta kommer du att finna i annonserna för respektive internship. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på International förväntas starta i mitten av juni 2020 och pågå i 8 veckor. DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

Mer information om detta kommer du att finna i annonserna för respektive internship.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för Internship på DNB ser vi att du:

Skickar du in en ansökan via denna annons kommer du att få uppdatering på när alla ansökningar och mer information om respektive internship är tillgängligt. 

Alla lediga jobb