TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven säljare till Jungheinrich i Mälardalen!

Nu söker vi en säljare till Jungheinrich i området Strängnäs, Västerås och Eskilstuna!

Är du en säljare med stort eget driv och engagemang? Har du tidigare erfarenhet av ett arbete som fältsäljare i truck- eller logistikbranschen och har haft mycket kontakt med externa kunder är det ett plus men inget krav. Hos Jungheinrich får du möjlighet att utvecklas i rollen som säljare och endast du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå!

Intervjuer sker löpande så sök gärna tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Jungheinrich erbjuds du en attraktiv tjänst som säljare där du ges ansvar för region Mälardalen, inklusive ett arbete mot uppsatta mål som sätts i enighet med försäljningschefen. Du får en gedigen introduktion till företaget, deras produkter och tjänster. Parallellt med introduktionen kommer du växa in i rollen och boka fler och fler möten samt öka din egen försäljning. Utöver en grundlön får du provision på dina sålda, utleasade och uthyrda produkter vilket skapar stora möjligheter till en brant löneutveckling. Du får även friskvårdsbidrag, tjänstebil och tjänstepension som medarbetare hos Jungheinrich. I rollen som säljare ges du frihet att styra din egen vardag och utvecklingsmöjligheterna är goda då Jungheinrich är ett internationellt bolag med en stark marknadsposition.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Försäljning av truckar, service och hyrlösningar till Jungheinrichs kunder i region Mälardalen
• Bokning av nya möten med både nya och befintliga kunder
• Att besöka befintliga och nya kunder och genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar, avtalsförhandlingar och avtalsskrivning
• Marknadsanalys, vilka segment, kunder samt befintliga avtal som löper ut
• Prospektering

Du kommer i rollen som fältsäljare att rapportera till försäljningschefen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning på sex månader. Lönen består av en fast del och en provisionsbaserad del. Du får ett självständigt jobb i ett snabbfotat, internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du ingår i ett team av distriktssäljare från Jönköping och uppåt i landet, och samverkar med bland annat KAM, systemsäljare och eftermarknad. Du utgår från ett hemmakontor, alternativt kontorshotell efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du är en ambitiös kundorienterad säljare med mycket goda säljresultat. Du har tidigare arbetat som fältsäljare och är van vid att styra över din egen tid, boka egna möten och resa i tjänsten. Du har tidigare arbetat i något CRM-system och är van vid att använda detta i ditt dagliga arbete. Eftersom det är ett arbete som präglas av mycket kontakt med både interna och externa partners behöver du vara en god kommunikatör, både på svenska och engelska.

Alla lediga jobb