TNG
Driven säljare till Jungheinrich i Mälardalen!

Driven säljare till Jungheinrich i Mälardalen!

Nu söker vi en säljare till Jungheinrich i området Strängnäs, Västerås och Eskilstuna!

Arbetsgivare Jungheinrich
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-08-21
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Löne&shyutveckling Löne­utveckling
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Helena Björk
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Nu söker vi en säljare till Jungheinrich i området Strängnäs, Västerås och Eskilstuna!

Är du en säljare med stort eget driv och engagemang? Har du tidigare erfarenhet av ett arbete som fältsäljare i truck- eller logistikbranschen och har haft mycket kontakt med externa kunder är det ett plus men inget krav. Hos Jungheinrich får du möjlighet att utvecklas i rollen som säljare och endast du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå!

Intervjuer sker löpande så sök gärna tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Jungheinrich erbjuds du en attraktiv tjänst som säljare där du ges ansvar för region Mälardalen, inklusive ett arbete mot uppsatta mål som sätts i enighet med försäljningschefen. Du får en gedigen introduktion till företaget, deras produkter och tjänster. Parallellt med introduktionen kommer du växa in i rollen och boka fler och fler möten samt öka din egen försäljning. Utöver en grundlön får du provision på dina sålda, utleasade och uthyrda produkter vilket skapar stora möjligheter till en brant löneutveckling. Du får även friskvårdsbidrag, tjänstebil och tjänstepension som medarbetare hos Jungheinrich. I rollen som säljare ges du frihet att styra din egen vardag och utvecklingsmöjligheterna är goda då Jungheinrich är ett internationellt bolag med en stark marknadsposition.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Försäljning av truckar, service och hyrlösningar till Jungheinrichs kunder i region Mälardalen
• Bokning av nya möten med både nya och befintliga kunder
• Att besöka befintliga och nya kunder och genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar, avtalsförhandlingar och avtalsskrivning
• Marknadsanalys, vilka segment, kunder samt befintliga avtal som löper ut
• Prospektering

Du kommer i rollen som fältsäljare att rapportera till försäljningschefen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning på sex månader. Lönen består av en fast del och en provisionsbaserad del. Du får ett självständigt jobb i ett snabbfotat, internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du ingår i ett team av distriktssäljare från Jönköping och uppåt i landet, och samverkar med bland annat KAM, systemsäljare och eftermarknad. Du utgår från ett hemmakontor, alternativt kontorshotell efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är en ambitiös kundorienterad säljare med mycket goda säljresultat. Du har tidigare arbetat som fältsäljare och är van vid att styra över din egen tid, boka egna möten och resa i tjänsten. Du har tidigare arbetat i något CRM-system och är van vid att använda detta i ditt dagliga arbete. Eftersom det är ett arbete som präglas av mycket kontakt med både interna och externa partners behöver du vara en god kommunikatör, både på svenska och engelska.

Jungheinrich

Jungheinrich

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 85 000 truckar. Företaget har totalt närmare 12 000 anställda och en omsättning på över 2 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 140 medarbetare samt en omsättning på över 650 miljoner kronor.
Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Ljungby och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Jungheinrich
Arbetsgivare Jungheinrich
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-21
Helena Björk
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Norgegatan 1