TNG
Ekonomiassistent inom IT/Telekom i Stockholm

Ekonomiassistent inom IT/Telekom i Stockholm

Vi söker nu ekonomiassistent till en spännande roll till ett stort företag inom IT/Telekombranschen i Stockholm. Sök redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker nu ekonomiassistent till en spännande roll till ett stort företag inom IT/Telekombranschen i Stockholm. Sök redan idag!

Brinner du för att arbeta med siffror och ekonomi? Har du god erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med kunskaper inom både kund- och leverantörsreskontra? Skulle du lockas av en roll inom ekonomi på ett innovativt och spännande företag, som genom att erbjuda IT-lösningar bygger den digitala infrastrukturen för sina kunder. Nu söker vi efter en ekonomiassistent till en bred och utvecklande roll till ett välkänt företag inom IT/Telekombranschen i Stockholm. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget är specialister inom nätverk och IT-säkerhet, ett utpräglat kompetensföretag där individen såväl som teamet får ta plats. Här är det är viktigt att både prestera och ha kul på jobbet och samtidigt behålla livsbalansen. Här erbjuds du en arbetsroll med stor flexibilitet, både i arbetsuppgifter och arbetstider. Då företaget är i ständig tillväxt finns det nu behov av ytterligare en person till ekonomiavdelningen. Här får du en möjlighet att arbeta i en bred och utvecklande ekonomiroll i ett innovativt företag, som ligger i framkant då det gäller utvecklingen av den digitala infrastrukturen. Detta är en perfekt tjänst för dig som älskar siffror och vill bidra med din kompetens inom ekonomi. I denna roll kommer du arbeta med både kund- och leverantörsreskontra och tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. För rätt person finns det på sikt även goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom företaget.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent har du ett helhetsansvar för både kund- och leverantörsreskontra. 

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär:  

  • Granskning, registrering och kontering av fakturor
  • Ansvar för attestflöden  
  • Bokning av in och ut betalningar
  • Periodiseringar och avstämningar
  • Kontakt med leverantörer och kunder vid korrigering av fakturor
  • Kravhantering och kontakt med inkassobolag
  • Delta i projekt för att utveckla och digitalisera nya och befintliga processer

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med en önskad uppstart i april. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad till en fast tjänst hos företaget. I denna roll kommer du att rapportera till CFO och arbeta i när samarbete med Redovisningschefen samt bli en del av ekonomiavdelningen som består av ytterligare 7 härliga kollegor. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i trevliga och ljusa lokaler i Solna med närhet till service och mycket goda kommunikationer. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för siffror och ekonomi. Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi och/eller motsvarande erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du känner dig trygg i din kompetens och har god erfarenhet av arbete med både kund- och leverantörsreskontra. Du hanterar med enkelhet kontering via baskontoplanen samt övriga arbetsuppgifter som ingår i rollen. Har du också tidigare erfarenhet av arbete i Visma Global alternativt något annat ekonomisystem är detta meriterande. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är noggrann, ansvarsfull, nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-21
Pernilla Ek
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Solna, Solna