TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom IT/Telekom i Stockholm

Vi söker nu ekonomiassistent till en spännande roll till ett stort företag inom IT/Telekombranschen i Stockholm. Sök redan idag!

Brinner du för att arbeta med siffror och ekonomi? Har du god erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med kunskaper inom både kund- och leverantörsreskontra? Skulle du lockas av en roll inom ekonomi på ett innovativt och spännande företag, som genom att erbjuda IT-lösningar bygger den digitala infrastrukturen för sina kunder. Nu söker vi efter en ekonomiassistent till en bred och utvecklande roll till ett välkänt företag inom IT/Telekombranschen i Stockholm. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget är specialister inom nätverk och IT-säkerhet, ett utpräglat kompetensföretag där individen såväl som teamet får ta plats. Här är det är viktigt att både prestera och ha kul på jobbet och samtidigt behålla livsbalansen. Här erbjuds du en arbetsroll med stor flexibilitet, både i arbetsuppgifter och arbetstider. Då företaget är i ständig tillväxt finns det nu behov av ytterligare en person till ekonomiavdelningen. Här får du en möjlighet att arbeta i en bred och utvecklande ekonomiroll i ett innovativt företag, som ligger i framkant då det gäller utvecklingen av den digitala infrastrukturen. Detta är en perfekt tjänst för dig som älskar siffror och vill bidra med din kompetens inom ekonomi. I denna roll kommer du arbeta med både kund- och leverantörsreskontra och tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. För rätt person finns det på sikt även goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom företaget.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent har du ett helhetsansvar för både kund- och leverantörsreskontra. 

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär:  

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med en önskad uppstart i april. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad till en fast tjänst hos företaget. I denna roll kommer du att rapportera till CFO och arbeta i när samarbete med Redovisningschefen samt bli en del av ekonomiavdelningen som består av ytterligare 7 härliga kollegor. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i trevliga och ljusa lokaler i Solna med närhet till service och mycket goda kommunikationer. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för siffror och ekonomi. Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi och/eller motsvarande erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du känner dig trygg i din kompetens och har god erfarenhet av arbete med både kund- och leverantörsreskontra. Du hanterar med enkelhet kontering via baskontoplanen samt övriga arbetsuppgifter som ingår i rollen. Har du också tidigare erfarenhet av arbete i Visma Global alternativt något annat ekonomisystem är detta meriterande. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är noggrann, ansvarsfull, nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

Alla lediga jobb