TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Br. Engströms

Söker du en omväxlande roll inom ekonomiområdet där du får bidra till att utveckla metoder och arbetssätt?

Br Engströms Entreprenad söker nu en ekonomiassistent till en varierande roll. Här får du möjlighet att vara med på en förändringsresa med stora möjligheter att påverka framtida arbetssätt på ekonomiavdelningen.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Engströms i Örebro är ett entreprenad- och transportföretag med över 60 år i branschen och med 200 enheter inom allt från transport till anläggning. Här blir du blir en viktig del av ett affärsdrivet familjeföretag med mycket på gång och omväxlande dagar. Företaget har en kultur som utmärks av energi, arbetsglädje och en framtidstro där alla är med och bidrar till verksamheten.

Företaget sitter i fräscha lokaler i Berglunda industriområde med närhet till lunchrestaurang och goda bussförbindelser. Varje dag bjuder företaget de anställda på frukost.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Frukost
Frukost

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar inom leverantörs- och kundreskontra med hantering av inkommande och utgående fakturor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir del av ett engagerat och kompetent team som brinner för samarbete. Här är klimatet öppet, alla ska våga komma med förslag och känna att de får hjälp när de behöver det. Företaget är i utveckling och alla är med och bär fram verksamheten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god förståelse för redovisning. Vi ser gärna att du erfarenhet av projektredovisning sedan tidigare. Du har god systemvana, ett gott siffersinne samt behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är flexibel och upplever det stimulerande med förändring samt gillar att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga då du kommer att jobba tätt med teamet på ekonomiavdelningen.

Alla lediga jobb