TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till SkySparc i Stockholm

Är du i början av din karriär som ekonomiassistent och söker ett spännande företag att utvecklas på? Sök till SkySparc redan idag!

Vill du jobba som ekonomiassistent på ett snabbväxande företag inom FinTech i centrala Stockholm? I så fall kan SkySparc erbjuda dig en bred, omväxlande och utvecklingsbar roll som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra! Känns det lockande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer arbeta i en betydelsefull roll i ett mindre team om 4 personer där samarbete och fokus på leverans står högt på agendan. SkySparc är ett snabbväxande företag inom FinTech med kontor i centrala Stockholm och arbetar med världsledande centralbanker, kapitalförvaltare och finansavdelningar inom större företag. Du kommer få arbeta i en dynamisk och internationell miljö där du får möjlighet att utvidga ditt professionella nätverk. 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Mobil
Mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent ingår :

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonomiassistent på SkySparc kommer du arbeta tätt tillsammans med dina tre kollegor på ekonomiavdelningen. Kontoret ligger i fräscha och trevliga lokaler centralt på Östermalm i Stockholm. Arbetsplatsen erbjuder närhet till mycket goda kommunikationer och service. Detta är en rekrytering med anställning direkt hos vår kund. Tjänsten är på heltid, med 6 månaders provanställning. Kontorstider är 08.00 - 17.00 och tänkt start är den 1:a februari eller så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som kanske har jobbat extra inom området under studierna alternativt har ett par års erfarenhet som ekonomiassistent. Som person gillar du ordning och reda samt är noggrann i ditt arbetssätt. Då SkySparc är ett växande bolag där det ofta uppkommer nya behov och arbetsuppgifter ser vi gärna att du uppskattar en dynamisk arbetsplats, har eget driv och att gillar att ta egna initiativ. För att trivas i rollen är du även prestigelös, har god samarbetsförmåga och kan följa instruktioner. Du tycker om att jobba i en internationell miljö och uttrycker dig väl i tal och skrift på både på svenska och engelska. Du har också grundläggande kunskaper i Excel.

Alla lediga jobb