TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till sommarjobb i Laholm

Söker du ett sommarjobb i Laholm? Nu söker vi dig som vill jobba som ekonomiassistent till ett företag inom grafik och design!

Söker du efter ett givande sommarjobb som ger ditt CV en attraktiv punkt för kommande arbeten inom ekonomi? Vill du få en betydelsefull roll på en ekonomiavdelning under sommaren och jobba veckorna 26 till 32? Till vår kunds verksamhet i Laholm söker vi dig som vill sommarjobba som ekonomiassistent!

Är du intresserad så skicka in din ansökan redan idag! Urval till detta sommarjobb görs löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett ansvarstagande sommarjobb där du får möjlighet att jobba på vår kunds ekonomiavdelning som ekonomiassistent. I rollen som ekonomiassistent får du en viktig roll där bidrar till att vår kunds arbete med kreditkontroller och kundreskontran genomförs under sommaren när ordinarie personal har semester. Vidare får du under sommaren en chans att införskaffa nya erfarenheter och utveckla dina kunskaper inom just ekonomi. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ansvar för leverantörsreskontran kan tillkomma utöver ordinarie arbetsuppgifter. Under sommaren ingår det också att ansvara för receptionen, posthantering, svara i telefon samt ta emot eventuella besökare. Cirka 10% av tiden kommer gå åt till dessa uppgifter och resterande 90% är för kreditkontroller och kundreskontran.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Sommarperioden sträcker sig från vecka 27 till vecka 32 med en veckas introduktion vecka 26. Du jobbar bekväma kontorstider, måndag till fredag. Kontoret har nära till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

Sommarjobbet är ett konsultuppdrag där blir anställd av oss på TNG och där du arbetar hos vår kund under sommarperioden. Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har studerat eller nu studerar ekonomi på antingen gymnasienivå eller högskolenivå och söker ett givande sommarjobb. Har du tidigare erfarenhet av kreditkontroller, kundreskontra eller leverantörsreskontra. ser vi det som meriterande för denna tjänst. Vidare ser vi att du har en god datavana och har lätt för att lära dig nya system. 

Som person söker vi dig som är ansvarstagande och noggrann, då du kommer ansvara för att arbetet med kreditkontroller och kundreskontran sköts på ett föredömligt sätt under sommaren. Vidare är du som söker prestigelös, då du utöver arbetet med ekonomi inneha övriga kontorsuppgifter under sommaren. Du är även serviceorienterad som person då det förkommer kundkontakt i tjänsten.

Alla lediga jobb